Mám u mobilu slabý zvuk mikrofonu a při telefonování je špatně slyšet obě strany. Jde to nějak pročistit nebo jedině vyměnit?(kolik to cca stojí)? Reproduktor funguje OK, hlasitost lze dobře korigovat.
100% funkční bude výměna mikrofonu. Cena výměny se odvíjí i od ceny mobilu, u dražšího za 30 000,- bude cena vyšší, než u přístroje za 3 000,-. Např. mobileko.cz/... doplněno 09.09.22 13:55: Nebo běžný mobil mobilservis-brno.cz/...
tomaso
Vyměnit mikrofon na 100% pomůže,aby líp slyšel druhou stranu? Zajímavé...
Mám u mobilu slabý zvuk mikrofonu, píše tazatel; teď otázku ještě doplnil a trochu rozvedl... A ještě: Reproduktor funguje OK, hlasitost lze dobře korigovat.
Pokud máte vadný mikrofon, ale reproduktor je v pořádku, tak nevidím důvod, proč by měly být špatně slyšet obě strany, jak píšete. Krytku mikrofonu můžete zkusit vyčistit štětcem navlhčeným alkoholem (lihem), pokud to nepomůže, což nejspíš ne, tak holt servis.
mikr
Taky mi to bylo divné, že zvuk z reproduktoru slyším bezvadně třeba u videí, ale u telefonování, ať volám kamkoliv, musím vždy skoro "řvát", aby mě bylo slyšet a druhá strana je taky málo slyšet. Takže asi bude oprava/výměna nutná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.