Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na O2 TV

Od: aloisb® odpovědí: 7 změna:

Platím si internetové připojeníé od O2 Internet stříbrný, ke kterému je zdarma i přijem internetové TV O2. Tuto jsem zatím nevyužíval, protože jsem měl SKYLINK, který nyní opouštím. Potřebuji poradit, zdali mi postačí, když na multimediálních centrech připojených k televizorům mám nainstalovanou aplikaci O2 TV?

Na chalupě mám jako router chytrý přístroj o přímo od O2 v ceně 6000 Kč, který má i nějaký výstup označený jako O2

TV, ale nevím, jak ho využít, zatím mám na čínském multimediálním centru nainstalovanou aplikaci O2 TV a tím programy spouštím. Prosím o radu, jak nejlépe O2 TV přijímat.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Aplikace úplně stačí.

byreb
hodnocení

0x
Nejlepší je přímo jejich STB. Teď po aktualizaci na Android běhá nádherně.
Ale také je to jedno z nejdražších řešení.
Zrovna to budu řešit u starší "hloupé" televize. A nejspíše to vyřeším tak, že koupím nějaký solidní Android box. Ta zařízení přímo od O2 se mi zdají předražená.
byreb
Ano, je drahý, to máte pravdu. Ale tam si O2 dává záležet na funkčnosti a podpoře, aktualizace chodí pravidelně. Navíc po přechodu na Android se jeho funkce brutálně rozšířily a nyní je tedy cena diskutabilní. Je z něj teď vlastně taky "Android Box" s podporou ChromeCast atd. Aplikace jsou nestabilní a podporu jejich nedobrá funkce moc nezajímá, protože pro ně nejsou prioritou.
Toť můj názor a osobní zkušenost. Já se z aplikace právě k STB vrátil, přestože mám na stole další ovladač navíc, ale funkčně to nelze srovnávat. Ale těžko soudit. Jsem v těchto věcech velmi náročný a čekám okamžitou odezvu. Komu pár jednotek a někdy až desítek sekund čekání na každou blbost nevadí, ano aplikace STAČÍ.
hodnocení

Díky moc, také jsem se nechal okrást a zakoupil jsem od o2 ten chytrý router za 6000 Kč. zůstanu tedy u těch aplikací, protože bych potřeboval ty setopboxy celkem 4 - 2 v pražském bytě a 2 na chalupě.*zed*

uho
hodnocení

0x
Nejhorsi na tech android boxech je ze vubec nespolupracuji s aplikaci napr prepinani kanalu je nepouzitelne s timm ovladacem od boxu. Taky jsem tak uvazoval ale aplikace s ovladacen nespolupracuje. A najizdet na kazdy kanal zvlast je hodne nephodlne a to sem vyzkousel dva boxy lepsi úrovně.
hodnocení

Tak zatím ještě používám aplikaci SKYLKINK CZ a tam jdou kanály přepínat ovladačem x-boxu. Vyzkouším aplikaci O2 a dám vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]