Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrcadleni o2tv z mobilu na tv

Od: pet* odpovědí: 6 změna:

Zdravim,

potreboval bych radu ohledne zrcadleni obrazovky mobilu na smart tv pres wifi.

Na mobilu jede obraz v dobre kvalite a neseka se ,ale na tv potom nasledne pri zrcadleni ano a obraz je opozdeny.

Mam starsi smart tv, nejde primo do ni instalovat zadne aplikace ani internet nenacte stranky webove,ani to o2tv.

Je mozne to nejak udelat,aby se nesekalo?

Pomohlo by treba koupit redukci HDMI a USB-C a propojit mobil primo z tv?

Nebo nejaky jiny zpusob?

Moc diky za info, trochu v tom plavu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Výrobce a typ televize (případně ofotit štítek vzadu na televizi a vložit sem do obrázků na poradnu). Jinak u starších televizí se to přes wifi opravdu seká, mám z roku 2016 LG, můžu potvrdit..

studenour*
Jedná se o TV LG 50LA660S.
Spustím jen netflix a youtube.
Jde mi o to O2TV,jak to nejlépe udělat, aby mi to na této tv jelo.
Moc diky za radu

tomas11*
hodnocení

0x
Ptáte se jak jinak to vyřešit , též mi do televize Samsung nejde nainstalovat O2 TV sport, ale tuto 43 palcovou televizi používám jako monitor k počítači takže si vlastně O2 TV sport spustím v počítači a HDMI kabelem pustím zobrazování do televize naprosto bez problémů, akorát že tedy kvůli tomu musím mít puštěný i počítač. Ale toto řešení zřejmě také používáte snad, ale na druhou stranu byste se teda asi neptal

hodnocení

0x

Kúpte si chromecast alebo niejaké multimediálne centrum.

re4zon
Rada k nicemu. O2 zamerne odebralo podporu castingu v aplikaci. Vymlouvaji se na zmeny ze strany googlu a narocnosti na vyvoj, coz je naprosty nesmysl, protoze aplikace s minimalni podporou bez problemu tuto funkci podporuji. Cilem je donutit zakazniky bez novejsich televizi poridit si jejich "vyhodny" predrazeny box. Tazateli tak nezbyva, nez zrcadlit celou obrazovku a wifi pak nestiha. Jsou dve reseni, bud diagnostika a "oprava" site, nebo porizeni zarizeni pripojitelneho pres hdmi. Chromecast to nevyresi.
studenour*
A šlo by i propojit tv s mobilem kabelem HDMI a do mobilu přes redukci HDMI/USB-C?
Sekalo by se to?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]