Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bliká display na Samsungu galaxy SM-G389F

Od: zdenek8 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
mám starší telefon Samsung Galaxy SM-G389F.
Když se ho snažím zapnout začne mi přerušovaně blikat, rozsvicovat se display. Display se rozsvítí do bílé barvy za vteřinu zhasne a pořád dokola, telefon nenajede.
Dal by se třeba ještě nějak zkusit restartovat?
Zkoušel jsem vytáhnout baterku, jinak by pořád blikal až do vybití, ale to také nepomohlo.
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dělá to i s připojenou nabíječkou?
zdenek8
hodnocení

Ano bliká display i s připojenou nabíječkou jen není čistě bílá, ale taková do šedé barvy.
olinl

Teď už jedině servis nebo tel. rozebrat, prohlédnout zamačkávací spoje součástí a případně koupit displej (výměnu zvládne i trochu zručný člověk). Pokud je to způsobeno deskou s elektromnikou, tak cena 1655,-Kč Originální základ/... nebo displejem 439,-Kč Samsung Galaxy Xc/... Lepší dát do servisu, mají vesměs zkušenosti. Při převzetí opraveného mobilu VŽDY přezkoušet funkčnost displeje.

zdenek8
hodnocení

Dobře, opatrně mohu telefon rozebrat a podívat se na spoje sběrnice od displaye.
Sám nevím jestli dokážu nějak poznat jestli je špatný display základní deska?
Děkuji
olinl

Osobně bych volil servis, ty nervy občas za to nestojí (někdy je těžké povolit ty minišroubečky, dá se jim i strhnout drážka na hlavě pro šroubováček) a v servisech mají už i použité telefony na náhradní díly, dobré části telefonů lze použít na "přezkoušení" + spousta dílů se používá ve více telefonech. Podle popisu to vypadá na desku s elektronickými součástkami, ale.. Co znám Samsungy(telefony) kolegů, známých a příbuzných, tak s nimi po stránce "mechanické" ani se software moc problémů nemají, jedině ty klasické pády na zem, kdy to odskáče dotyková plocha a občas i LCD displej, ale základní chybou už je to, že si majitelé nekoupí alespoň silikonové pouzdro a nenechají na displej nalepit ochrannou fólii s doživotní zárukou.

zdenek8
hodnocení

Dobrý den, telefon jsem rozdělal, profouknul akorát konektor co je od displaye a složil zpátky.
Teď telefon nereaguje už vůbec, když ho chci zapnout a zmáčknu zapínací tlačítko, tak to nedělá nic, ani display se nějaké rozsvítí.
Při připojení do nabíječky také nic, ikdyž jsem ho tam chvíli nechal.
Co teď?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]