Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo dobrou zkušenost s elektrickým mlýnkem já kávu?
Zaujal mě tento: kavomlynky.heureka.cz/...
Máme pákový kávovar na překapávanou kávu, kterou zatím meleme ve starém mlýnku Bosch, který je na odchodu.
Děkuji
Zaujal mě tento: kavomlynky.heureka.cz/...
Máme pákový kávovar na překapávanou kávu, kterou zatím meleme ve starém mlýnku Bosch, který je na odchodu.
Děkuji
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
4x
spu
Melu v mixéru. A jestli budu mlýt v porcelánu ,mixéru nebo vám to namlátím kladivem rozdíl nepoznáte.. Ale rozumím té "magii"
Jsou lidi co to mají jako koníčka. Týdny tráví tím že stejnou kávu zalévají vodou od 90°C každý den o stupeň víc aby poznali rozdíl který ten jeden stupeň s kávou udělá a když dojdou do stovky, tak na mlýnku nastaví jinou hrubost a jedou to od 90°znova. A pak jsou lidi co hodí 3 lžičky do duritky, dosypou 4 lžičky cukru a jsou ještě schopní to zalit málem teplou vodou z kohoutku. A každý si na té své pochutná.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]