Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde volat na jedno konkretni cislo

Od: rodic odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,manželce nejde volat na jedno číslo,na jiné čísla ji jde volat.Kdyz jsem předělal jeji SIM do svého mobilu, taky volat nešlo. Dělá to jenom tut tut tut. Tchyně ji v blokovaných mít nemůže,má hloupý telefon,tam to nejde,kontroloval jsem to. Kde může být chyba? Děkuji předem.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

toms
hodnocení

4x

Tak tohle mi dělá taky, myslím že na tom cílovým číslo, i když je to hloupý telefon, to číslo co se mi nedovolá někde spadlo do nějakého blokovacího seznamu, a nemohu to najít v menu telefonu kde to je :)

... asi není důvod, aby hloupý telefon neumě l blokovat příchozí hovory podle CLIP (Čísla volajícího).

ps: ať manželka zkusí zavolat #31#číslotchyně, mělo by to volat bez zobrazeni čísla a měla by se dovolat...

rodic
hodnocení

Moc děkuju. Vyzkoušeno,funguje to. Jinak já předtím hledal na tom samém typu telefonu(mam hodně také)jestli nemá seznam blokovaných cisel a nemá.
pna

To volání bez zobrazeni čísla volajícího na #31#číslovolaného funguje u všech operátorů a nebo pouze u některého a je to třeba mít nějak někde nastavené? Nevěděl jsem, že takto jde volat bez zobrazeni čísla, ale pokud je něco takového možné tak se to může občas hodit.

berger*
hodnocení

0x

Jak voláte? To číslo je na simce, v seznamu najdete "tchyně" a voláte? Zkuste to číslo normálně vyťukat přes klávesnici, jako by v seznamu nebylo. Možná je v tom uloženém chybka...

rodic
hodnocení

Zkoušel jsem i smazat číslo a volat a žádná změna.

pna
hodnocení

0x

A nemůže být to číslo blokované někde v nastavení u operátora volajícího nebo volaného a ne v mobolu?

tttt

Nemůže, protože k cílovému operátorovi to číslo dojde, číslo (CLIP) smaže až poslední ústředna v řadě, tedy ústředna volaného...

jednoduchý test: nechť si vymění telefon volaný, tedy tchýně, v jiném telefonu určitě ten hovor přijmout již půjde.

Podle mého názoru nějakým způsobem blokuje příchozí hovor telefon volaného... případně zkusit ten telefon uvést do továrního nastavení...

hodnocení

0x

A typ "hloupého" mobilu? Můžete dát?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]