Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna a fotopapír

Od: anonimko odpovědí: 5 změna:
Potrebujj se zeptat, šlo by na inkoustové tiskárně okopirovat fotku a vytisknout na fotopapír. Nějak nepotrebuju aby to vypadalo skvělé, potrebuju jenom na průkazky do školy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud to daný typ tiskárny umožňuje, tak to samozřejmě jde.

Jestli ale tiskárna nemá skener (případně je fotografie tak malá, že se do skeneru nedá založit), budete muset fotku mít v originále (digitálním formátu) a poslat ji na tiskárnu přímo z PC, ev. papírovou fotku musíte dostat do PC přes mobil, nebo digitální fotoaparát.

tomas11*
hodnocení

0x

Možností je víc - pokud máte tisk. s kopírkou tak žádný problém , ale pro váš účel můžete i ofotit třeba mobilem - upravit a vytisknout .

Proti Martinovi píši pomalu a nerad:-D

hodnocení

0x

Poslední roky jsem synům tiskl fotky na průkazy tak, že jsem je vyfotil mobilem, v PC ořezal, nastavil,... vytiskl na 10x15 fotopapír a vystříhl potřebnou část. Je to relativně rychlé a jednoduché.

Kopírování fotky na fotopapír... no nevím,.. svůj účel to splnit může, ale jestli se dobře trefíte... možná to bude chtít více pokusů a variant vkládání papírů

anonimko
hodnocení

0x

Díky moc moc se mi nechce platit něco kolem 100 za malé 4 fotky, které jsou prakticky k ničemu a nikdo se na nich nikdy nepodívá

tomas11*

pro váš účel by stačilo vytisknout i na obyč. papír , mám nějaké fotky tištěné na obyč. kancelářském papíru a několik let jsou v pohodě (tenkrát jsem je dělal na zkoušku )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]