Dobrý den, nakupoval jsem spotřebiče do kuchyně, kde budou všechny vestavěné. V Electroworldu jsem si vybral tuto lednici LG GBB62SWGCC1. Bohužel jsme udělal chybu v tom, že jsem se díval pouze na rozměr, který je na šířku 59,5 cm. Pro vestavění je to sice správný rozměr, ale nikde jsem nenašel v popisu, že jde o lednici vhodnou k vestavění. Je možné tuto lednici použít jako vestavnou nebo ji budu muset vyměnit? Děkuji za názory
Vestavět jde, ačkoliv je konstruována na volné stání, Ovšem je nutné skříň vyrobit na míru lednici, počítat s dostatečným provětráním v zadní části skříně a použít kování, pro synchronní otvírání dveří skříně i lednice.
Děkuji za odpověď. Pokud mám tedy lednici a skříně se budou teprve řešit s truhlářem, tak by to problém být neměl a přizpůsobí se? Neměl by tedy nastat ani problém s otevíráním dveří, že by nešly zcela otevřít apod? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale bohužel s tímto nemám zkušenosti.
Tak udělat se dá cokoliv. Jen by asi nebylo od věci zjistit, zdali lednice větrá jen vzadu, nebo i na stranách. Taky přišroubování kování na synchronní otevírání lednice se neobejde bez díry v hraně dvířek lednice a při případný reklamaci by mohl být problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.