Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapnutí desky

Od: conceptvarnad odpovědí: 16 změna:
Ráda bych poprosila o pomoc, nastěhovala jsem se do nového bytu a nemohu zapnout Concept indukční desku, zkoušela jsem všemožné kombinace a pořád se to nedá zapnout, je tady někdo kdo má stejnou a poradí mi jak zapnout? Předem děkuji za odpověď
Zapnutí desky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Jde tam vůbec elektřina? Jsou nahozené všechny jističe? Není za spodníma skříňkama shozený vypínač, případně pokud jede na 230V, je v zásuvce?

doplněno 30.08.22 12:17:

Ty dvě zásuvky - jedna je obsazená (asi trouba), druhá volná - to se dělá na počet spotřebičů, pokud tam nemáte přípravu na myčku, pračku, mohla by být pro indukci. Tou dírou si nějak posviťte a koukněte (mobilem?) za ten sololit, věřím, že tam někde leží šňůra od indukce. Anebo pod linkou zkuste sundat sokl a koukněte na podlahu.

concept
hodnocení

Ono trouba mi funguje normálně tak tam elektrika musí být si myslím, nejsem úplně technický tip
Trouba a varná deska jsou oddělené spotřebiče.
concept
hodnocení

No v zásuvce to je
Zapnutí desky #2
A jeste si jistá, že tohle je zásuvka pro varnou desku? Nemůže být pro troubu či jiný spotřebič?

111®
hodnocení

0x
Není ve skříňce pod deskou vypínač. Byt by tam měl. Trouba je na 230V, deska na 400V. Tak pořádně pokoukat.
concept
hodnocení

Pod deskou se nedá dostat, navazuje tam hned trouba, koukala jsem aj do vedlejších a žádný vypínač není už jsem zoufalá
Zapnutí desky #3

concept
hodnocení

Jinak deska je zapojena v zásuvce tak nevím už
Zapnutí desky #4
tt

tim je ale pripojena trouba (asi).

Deska je pripojena samostatne, vetsinou na 2 faze.

slusnej
hodnocení

0x
Zkuste podržet tak na 3 sekundy tlačítko úplně vpravo na desce
slusnej
Doplňuji - když to zapnete tak si vyberete plotýnku (je to tlačítko nad znaménky + a - a potom tím +- vybíráte stupeň ohřevu ( 1-9 myslím)
concept
hodnocení

Snažím se jak mohu ale vůbec to na nic nereaguje.

Podívejte se na jističe. Jestli tam není přímo pro tu desku jistič. Může být vypnutý.
concept
hodnocení

Ano měl jste pravdu nemohla jsem najít ten jistič, moc děkuji za radu už to funguje

riva
hodnocení

0x

Nový byt? No tak ten nespadl z nebe. Někdo ho asi postavil a vybavil spotřebiči. Popřípadě je někde nějaký majitel, který by to měl vědět.

concept
hodnocení

Tak to pardón že jsem se vůbec zeptala první jsem chtěla radu takhle než hned otravovat majitele s takovou blbosti takže díky za "užitečnou" radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]