Zaujal mne v obchodě Mobilní pohotovost starší smartfon Samsung Galaxy Not 4 který se mi designově líbí.Má větší displej a výměnou baterií.Vyplatí se tento starší smartfon koupit poměr kvalita-cena?
Mám note 8 a do čtyřky bych nešel.na tyto starší přístroje už Samsung nedává aktualizace.
adamova
Když by nešli na Anroid další nové aktualizace tak na co by to mělo vliv konkrétně a co by nefungovalo v praxi nebo jde jenom o zabezpečení antiviru a funkčnost některých aplikací?
Pokud nebudou prováděny aktualizace, tak časem nebude možné instalovat nové aplikace nebo se může stát, že přestanou chodit i ty nainstalované. Při instalaci programu je vždy uvedeno, jakou verzi systému musíte minimálně mít.
Ne, je to velmi starý model, na který už nenainstalujete hromadu aplikací. Větší displej než Note 4 má dnes většina mobilů (přitom mají mnohem menší rámečky kolem něj) a baterka jde vyměnit u všech mobilů, jen to nezvládne každý běžný uživatel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.