Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je dobrý smartfon Samsung Galxy Not 4

Od: adamova odpovědí: 5 změna:
Zaujal mne v obchodě Mobilní pohotovost starší smartfon Samsung Galaxy Not 4 který se mi designově líbí.Má větší displej a výměnou baterií.Vyplatí se tento starší smartfon koupit poměr kvalita-cena?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mám note 8 a do čtyřky bych nešel.na tyto starší přístroje už Samsung nedává aktualizace.
adamova
hodnocení

Když by nešli na Anroid další nové aktualizace tak na co by to mělo vliv konkrétně a co by nefungovalo v praxi nebo jde jenom o zabezpečení antiviru a funkčnost některých aplikací?

hodnocení

0x

Pokud nebudou prováděny aktualizace, tak časem nebude možné instalovat nové aplikace nebo se může stát, že přestanou chodit i ty nainstalované. Při instalaci programu je vždy uvedeno, jakou verzi systému musíte minimálně mít.

raton*
hodnocení

0x

ne, ani zadarmo :D

nestáhneš tam aplikace, nedostaneš aktualizace, baterka bude opotřebovaná

hodnocení

0x
Ne, je to velmi starý model, na který už nenainstalujete hromadu aplikací.
Větší displej než Note 4 má dnes většina mobilů (přitom mají mnohem menší rámečky kolem něj) a baterka jde vyměnit u všech mobilů, jen to nezvládne každý běžný uživatel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]