Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky -úchyt remínka

Od: smith60® odpovědí: 10 změna:

Dobrý deň,

prosím, jak opravit ulomený plast s dírkou, co drží váleček s remínkem?

Hodinky iGet (český výrobce- nekvalitní, který si to necháva vyrábet v Číne, ale to som zistil pozde).

Nekvalitní čínsky plat (jeho část s dírkou, kde zapadá váleček s remínkem) se jednochocho ulomil, iba pri zapínaní

a rozepínaní remínku.

Lepení nepomáhá, žádné lepidlo na tento čínsky plast. Hodinky sú tým pádem nenositelné.Výrobce nechce uznat reklamaci,stydí se priznat i to, že ten plast je čínsky šmejd. Nekupujre nic od iGet !

Díky ! Kováč

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tak čínskej plast je skoro všude... Prostě máte asi životní smůlu, pokud by se to lámalo u všech hodinek od IGETU, tak by se to řešilo ve velkém... Může to být opravdu zmetek, ale třeba i nesprávné užívání, to nelze zběžně posoudit...

hodnocení

Díky, ale ja myslel, že toto je poradna, ne drbovna ! Nikdo žádná rada, jenom žvásty !

Vyhodit, jo, tak to je rada nad zlato !

hodnocení

3x

Děkujeme za varování. Nicméně musím konstatovat, že ač nosím hodinky denně a nějak si bez nich připadám , že mi ,,něco chybí´´, tak hodinky z plastu jsem měl na ruce jako dítě školkou povinné. Od té doby, co jsem se naučil poznávat hodiny, měl jsem vždy hodinky kovové - hračkám jsem už odrostl *smich*

hodnocení

Díky, ale víte jsem duchodce a smart hodinky se mi pzdávali, za tu cenu -39 €, no už vím, že kde je plast na hodinkách, či tých fitnes náramkoch a podobne NEKUPOVAT ! Je to šmejd, myslím tím skeletem určite ! Plast vydrží prd !

Kováč

hodnocení

2x

Opravdu si nebudu kupovat žádné podobné hodinky. Tyhle plastový nesmysly bych na ruce nesnesl.

Hodinky musím mít, když je nemám na ruce, mám neustále pocit, že mi něco chybí. Po různých zkušenostech jsem si koupil titanový hodinky se safírovým klem a maximální spokojenost.

hodnocení

2x

Vyhodit. Dneska jsou to všechno sračky! Fakt jsem nas...! Před několika lety mi koupil manžel k narozeninám za 3000 pěkné hodinky v klenotnictví. Takové malé, jako šperk. Přestaly jít hned po záruce. Vzala jsem si lupu a koukám, po obvodu byly takové malé kamínky a těch byla polovina vypadaných - pouhým okem to nebylo vidět! No, koupila jsem baterii a stále nešly, ačkoliv baterie byla v pořádku. Hm. Takže milé drahé hodinky letěly, koupila jsem si v Lidlu za 200 a ty jdou už 3 roky.

Ale prdlajs. Když si koupíte sr*čku, tak holt máte sr*čku. Já dostal v práci od kapitalisty k třicetinám předchůdce těchto hodinek

decus-sperk-zlatnictvi.cz/... v oranžové verzi

a dodnes - tedy přes 20 let jsou jako nové. Denně nošené.

No já nevím, jak vy, ale za 3 000 i dnes, bych předpokládala nějakou výdrž a ne že hodinky zapár korun vydrží víc.*bum* Jinak taky máme primky po dědovi, které jdou v pohodě 70 let, ale to je úplně něco jiného.

hodnocení

Je toto poradna, nebo drbovna. Když človek neví poradit, nech je zticha radši !

Ale ono se nedá poradit nic jiného, nežli to vyhodit. Pokud máš čas a chuť můžeš se dohadovat o záruce, ale bude to běh na dlouhou trať s nejistým výsledkem.
Já bych to hodil do popelnice a koupil si něco pořádného a nikoliv hračku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]