Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň,
prosím, jak opravit ulomený plast s dírkou, co drží váleček s remínkem?
Hodinky iGet (český výrobce- nekvalitní, který si to necháva vyrábet v Číne, ale to som zistil pozde).
Nekvalitní čínsky plat (jeho část s dírkou, kde zapadá váleček s remínkem) se jednochocho ulomil, iba pri zapínaní
a rozepínaní remínku.
Lepení nepomáhá, žádné lepidlo na tento čínsky plast. Hodinky sú tým pádem nenositelné.Výrobce nechce uznat reklamaci,stydí se priznat i to, že ten plast je čínsky šmejd. Nekupujre nic od iGet !
Díky ! Kováč
Tak čínskej plast je skoro všude... Prostě máte asi životní smůlu, pokud by se to lámalo u všech hodinek od IGETU, tak by se to řešilo ve velkém... Může to být opravdu zmetek, ale třeba i nesprávné užívání, to nelze zběžně posoudit...
Děkujeme za varování. Nicméně musím konstatovat, že ač nosím hodinky denně a nějak si bez nich připadám , že mi ,,něco chybí´´, tak hodinky z plastu jsem měl na ruce jako dítě školkou povinné. Od té doby, co jsem se naučil poznávat hodiny, měl jsem vždy hodinky kovové - hračkám jsem už odrostl
Vyhodit. Dneska jsou to všechno sračky! Fakt jsem nas...! Před několika lety mi koupil manžel k narozeninám za 3000 pěkné hodinky v klenotnictví. Takové malé, jako šperk. Přestaly jít hned po záruce. Vzala jsem si lupu a koukám, po obvodu byly takové malé kamínky a těch byla polovina vypadaných - pouhým okem to nebylo vidět! No, koupila jsem baterii a stále nešly, ačkoliv baterie byla v pořádku. Hm. Takže milé drahé hodinky letěly, koupila jsem si v Lidlu za 200 a ty jdou už 3 roky.
Ale prdlajs. Když si koupíte sr*čku, tak holt máte sr*čku. Já dostal v práci od kapitalisty k třicetinám předchůdce těchto hodinek
decus-sperk-zlatnictvi.cz/... v oranžové verzi
a dodnes - tedy přes 20 let jsou jako nové. Denně nošené.
No já nevím, jak vy, ale za 3 000 i dnes, bych předpokládala nějakou výdrž a ne že hodinky zapár korun vydrží víc. Jinak taky máme primky po dědovi, které jdou v pohodě 70 let, ale to je úplně něco jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.