Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní tarif

Od: vasekk odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, jsem klientem Vodafonu už asi 15 let, doposud jsem dobíjel simku. Chci přejít na neomezený tarif, který v základu nabízí za 599,- . Je to dobrá cena? Případně zkusit osobně smlouvat, případne pomůže zapojit rodinného člena, který je také u vodafonu pro nějakou výhodnější nabídku? Díky :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

neomezené volání do všech sítí, sms a 3GB dat na měsíc 350,-Kč u O2 Family

kolemjdouci
hodnocení

1x
Jestli to je bez dat, tak je to velice špatná cena. Jestli to je i s neomezenými daty a bez závazku tak s přihmouřeným okem by se o tom dalo uvažovat...

mnd®
hodnocení

1x

Tak z mého pohledu drahé.Jsem u vodíku taky několik let a platím 412,- s DPH. Int.v mobilu používám jak chci - rychlost nevím,ale je mi to jedno,volání,SMS neomezeně.Nyní mám ještě k tomu zdarma 100 volných minut na Ukrajinu,ale to nechávám ,,naší,, prodavačce ve večerce a jak je ráda.

vasekk
hodnocení

A kde jste sehnal takový tarif? Na pobočce?

mnd®

To si už už nepamatuji jestli pobočka.Ale asi spíš net,protože přes něj dělám 98% věcí..Mám to 8 let 10 měsíců 1 den dle informace o účtu a pamatovat si každou hloupost nejde.

:-D ten vás tahá za fusekli. Neomezený internetový tarif tolik roků za 412. A nepamatuje si, kde ho ziskal. Tak určitě. To máte nějakou podpultovku a ještě jako zaměstnanec státní správy, ne? Pro běžného smrtelníka naprosto nedosažitelné.
mnd®

Že se ozve hlupáč jsem čekal.Vím kolik měsíčně platím.Admin by měl zakázat takovím ,,píp,, neví nic ale hlavně že něco napíšou.Chceš vidět výpis co platím za telefon? Si přijeď a ukážu ti ho.412 s DPH a nejsem vodík ani členem.

zoran
hodnocení

0x

Pokud neomezeným tarifem myslíte neomezená data, volání i sms tak mi cena přijde v pořádku. Já jsem 10 let u tmobilu a před měsícem, po vypršení platnosti smlouvy mi nabídli neomezený studentský tarif u kterého je jediná podmínka mít do 27 let, za 490Kč vše neomezeně. Tím pádem mi váš ne-studentský tarif přijde za dobrou cenu.

mnd®
hodnocení

0x

Jste student a je to ono? vodafone.cz/...

vasekk
hodnocení

Nejsem student, jde o toto vodafone.cz/...

vasekk
hodnocení

Jde o toto vodafone.cz/...

To si budete muset rozhodnout sám zejména podle rychlosti. Je to datově neomezený tarif, za 599 asi dobrý. Ale ty 2 Mb download... si nedokážu představit k čemu to vlastně je. Leda na surfování po webu, možná stream MP3. Pokud uvažujete to používat s PC / nahrazovat pevné připojení, tak zcela nevhodné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]