Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem klientem Vodafonu už asi 15 let, doposud jsem dobíjel simku. Chci přejít na neomezený tarif, který v základu nabízí za 599,- . Je to dobrá cena? Případně zkusit osobně smlouvat, případne pomůže zapojit rodinného člena, který je také u vodafonu pro nějakou výhodnější nabídku? Díky
Tak z mého pohledu drahé.Jsem u vodíku taky několik let a platím 412,- s DPH. Int.v mobilu používám jak chci - rychlost nevím,ale je mi to jedno,volání,SMS neomezeně.Nyní mám ještě k tomu zdarma 100 volných minut na Ukrajinu,ale to nechávám ,,naší,, prodavačce ve večerce a jak je ráda.
To si už už nepamatuji jestli pobočka.Ale asi spíš net,protože přes něj dělám 98% věcí..Mám to 8 let 10 měsíců 1 den dle informace o účtu a pamatovat si každou hloupost nejde.
Že se ozve hlupáč jsem čekal.Vím kolik měsíčně platím.Admin by měl zakázat takovím ,,píp,, neví nic ale hlavně že něco napíšou.Chceš vidět výpis co platím za telefon? Si přijeď a ukážu ti ho.412 s DPH a nejsem vodík ani členem.
Pokud neomezeným tarifem myslíte neomezená data, volání i sms tak mi cena přijde v pořádku. Já jsem 10 let u tmobilu a před měsícem, po vypršení platnosti smlouvy mi nabídli neomezený studentský tarif u kterého je jediná podmínka mít do 27 let, za 490Kč vše neomezeně. Tím pádem mi váš ne-studentský tarif přijde za dobrou cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.