Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze otevřít fleška v TV

Od: heterak® odpovědí: 7 změna:

Máme novou televizi 43"Panasonic TX-4/...

Po vložení jakékoliv flešky do portu USB my tato fleška nelze přehrát a ukazuje se mi zpáva viz.obr.

Když toto formátování potvrdím a poté vložím tuto flešku do notebooku abych smazaný soubot opět uložil na flešku,tak mi tato flaška vůbec nejde na notebooku otevřít. Takže soubor který se formátováním smazal a nyní ho chci opět na flešku dát tak nelze.

Co s tím?

Lze TV nějak nastavit aby šli otevřít všechny flešky bez nějakýho hloupýho formátování?

Nelze otevřít fleška v TV

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

3x

1) pokud zformátuješ flashku v televizi, tak ta flashka bude zašifrovaná pro funkci VCR a nikde jinde než v té jedné TV jí neotevřeš ! Máš to napsané i na svem obrázku, jediný význam je, když si chceš nahrávat pořady z vysílání pro pozdějš I přehrání ale jen v tomto konkrétním televizoru. Šlo to obejít jen hacknutím firmwaru TV, na starších Samsunga ch se to jmenovalo samygo

2) V počítači na formátují flashku na formát FAT, A divil bych se, kdyby flashka nešla v televizi otevřít, ale TV ti neumožní na tuto nahrávat pořady z TV, nicméně měla by vidět obsah flashky, A možná i přehrát obrázky, videa, tak to už závisí od firmwaru v televizi

olinl
hodnocení

2x

V tomto případě ohledně "formátování" jestli si se k tomu nedostal přes ukládání/nahrávání pořadů z televize. Na přehrávání fotek, videí případně dokumentů by mělo pouze stačit vsunout flešku do USB a mělo by ti to buď nabídnout přehrání nebo prohlížení složek v souborech, nikoli formátování úložiště.

hodnocení

1x
Nekompatbilní fornáty fs jednoho zařízení. Což pak znamená že to nepřečte jeden po druhém.
Toto vývá šmejdská prsktika u tv
V jakém os na pc to čteš? Windiws třeba neumí ext3
jd

Toto není š. praktika, ale politika, aby výrobce mohl prodávat TV s nahráváním :) V některých státech totiž není povoleno si nahrávat televizní vysílání nešifrovaně. Výrobce by byl první, který by to chtěl nahrávat nešifrované ale legislativa ... asi by musel zaplatit víc na licenčních poplatcích...

však i u nás se platily licenční poplatky OSE i z hardisku :)) nevím zda to ještě stále platí?

pr
hodnocení

1x

Něco podobného se mi stalo kdysi když jsem na televizi LG nechal zformátovat flešku. Tím ta fleška přestala fungovat v počítači a nefunguje ani v televizi. Nenašel jsem žáden způsob jak ji zprovoznit. Mám to považovat, že to formátování na televizi mi ji zničilo a bohužel se s tím už nedá nic dělat?

hodnocení

0x

K vaší nové TV určitě máte návod, tak se tam podívejte. Tu flešku strčte do počítače a zformátujte TAM, mohlo by to pomoci. TV a PC formátují jiným způspbem.

tomas11*
hodnocení

0x

pro pr - pokud tady dle návodů neuspějete , zavolejte na tel.číslo technika (hovor za 20kč) a jistě pomůže. Příklad- nemohli jsme sousedovi do 3 roky staré TV nainstalovat správnou nalezenou aktualizaci firmware ,po telefonátu otazka vteřin a hotovo.Předtím jí pokaždém zapnutí musel znovu ladit a nešly přerovnat kanály.

lg.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]