Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít archiv zpráv TV nova?

Od: uvi odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
chtěl bych se poradit kde najdu archiv večerních zpráv TV Nova z tohoto týdne?
16.8 tam bylo, kdy lidé žádali online o příspěvek na dítě 5000Kč a byl tam nějaký podvod při zadávání údajů z internetového bankovnictví, také jsem to tam zadávala a mám banku ČSOB, tak mám strach.
Děkuji
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

2x

uvi
hodnocení

Dobrý den, děkuji však jsem tam tu zprávu co hledám nenašel.
Nevíte kde najít na co si dávat pozor při té žádosti aby se mi někdo nenaboural do účtu?
Prý to bylo 16.8 ve zprávách.
Děkuji
rakip*
Tady to máš. cnn.iprima.cz/...
uvi
hodnocení

Už to vidím, je to na té Primě 16.8 :)

hodnocení

0x

Státu stačí jen číslo vašeho účtu a pokud jste tam zadávala, číslo kreditní karty, PIN, CVC atd ... tak potěš koště.

Ale copak je nějaký problém kouknout na svůj účet a zkontrolovat odchozí platby?případně odchozí platby přes kredit.kartu zablokovat?

mnd®
hodnocení

0x

Televizi nesleduji takže nevím.Když nevíte přesné datum,ale jenom prý šestnáctého srpna,tak se to blbě hledá.Jsou tam polední,odpolední,večerní.Manželka ale říká,že jsou ještě nějaké zprávy a rozhovory ráno ve snídani s novou.

Zkuste tohle: tn.nova.cz/... ale je to z patnáctého a TN Live - to je taky pod Novou.Já to hodinu poslouchat nebudu páč je mi to jedno.

Jak se může někdo dostat na Váš účet pokud mu nezdělíte přístupové údaje s heslem ,CVC,číslo karty a další nebo mu nepovolíte vzdálený přístup do Vašeho PC? Jenom přes číslo účtu se tam nedostane.To by nikdo neplatil ani z IB protože příjemci se zobrazuje číslo účtu odesilatele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]