Zdravím, nejde mi sdílení obrazovky na mém mobilu pixel 4a na tv Samsung ( Smart) Zkoušel sem nastavení v tv, vše je povoleno. Na mém starém mobilu sdílení fungovalo. Nevím si rady, tel tv nevyhledá
Pokud umí tvá televize "wi-fi" tak ji zapni, taktéž zapni wi-fi na tvém telefonu. Použij aplikace buď Screen Cast nebo Smart View nebo Mirror Share (MirrorShare je k dispozici od Androidu7, stačí "stáhnout horní nabídku"-sjet prstem po displeji shora dolů, měla by se appka v ikonách objevit). V případě Smart View(Android 11, Samsung)-najeď na fotku či video a nahoře nad rozkliknutým obrázkem by si měl mít ikonu jako je na obrázku. Další je video s Mirror Screen.
Pixel 4a How to Mirror Screen to TV (Screen Mirroring) H2techvideos - YouTube
Tu ikonu v mobilu samozřejmě mám i smarttings, ale nic mi to nevyhledá. Nevím kde je chyba, přitom YouTube sdílení na tv mi funguje
olinl
Zapnuté Wi-Fi máš na obou zařízeních? YouTube si televize "přebere" z internetu sama, telefonem jí dáš pouze "odkaz" (pravděpodobně to v televizi nebude obraz stejný jaký máš v danou chvíli na mobilu). Píšeš že tam máš to Smart View, zkus v telefonu v Galerii otevřít nějakou fotku a na tu ikonu SmartView kliknout, mělo by ti to nabídnout možnost přehrání na nějakém zařízení připojeném k síti Wi-Fi tj. i tu tvou televizi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.