Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace dvířek na myčku

Od: zita odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

prosím, kde by bylo možné získat montážní šablonu k připevnění dvířek na vestavěnou myčku Gorenje GV67260?

Jedná se o starší model, který již není v prodeji.

S pozdravem

Zita

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkuste někde na netu stáhnout instalační návod, tam byste mohl najít náčrt . Většinou jde o pár děr.

jd
hodnocení

0x

U výrobce? Napiš výrobci.

hodnocení

0x

Buď najít návod na netu, nebo okopírovat starý dvířka. Případně se to dá i oměřit a namalovat podle myčky, bez šablony.

zita
hodnocení

stará dvířka nemáme

Tak jak říkám. Oměřit myčku. Většinou, i když tam je nějaký spešl kování, tak se to přišroubovat bez kování, jen šroubky.

karel556*
hodnocení

0x
Tak návod je tady, ale jestli tam jsou potřebné informace nevím: google.cz/...

zita
hodnocení

V příloze je návod a nahoře je zobrazena potřebná papírová šablona. Ta je fyzicky potřeba k přiložení na dvířka. Tu nemůžu sehnat. Ani přes autorizovaný servis Gorenje.

doplněno 19.08.22 14:04:

zde je vidět šablona, kterou nemohu sehnat ani přes servis Gorenje

Instalace dvířek na myčku
zita
19.08.22 14:01
hodnocení

Instalace dvířek na myčku #2
jd

Tak zkus kontaktovat výrobce a ne autorizovaný servis. Ten není placen od toho, aby poskytoval dokumentaci výrobce anebo montážní zkušenosti, a proto by mě vůbec nenapadlo s tím obtěžovat. Já teda nevím, ale už to tu píšu podruhé nebo potřetí, ale komu není rady,

Anebo to trefit od voka :) Já vím, je to opruz, chce to hodně zkušeností, proto výrobci k tomu udělaj šablony, podle kterých to dá i lajk.

jo a mimochodem, když si koupíte věc, tak ji nemáte rozdělat a rozfrcá t, protože to, že se věci poztrácí, je víc než jisté...

Jak jsem psal výše. Odměř to přímo z dvířek a hotovo. Půl hodiny měření a přemýšlení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]