Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení zesilovače s televizí

Od: roman923 odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, dostal jsem Philips FR 740. Chtěl bych propojit tv a Philips aby mě hrála tv do bedynek.Philips má jen cinche a nevím jak propojit. Můžete mě prosím poradit? Přikládám fotky.
Moc děkuji

Zapojení zesilovače s televizí
Zapojení zesilovače s televizí #2
Zapojení zesilovače s televizí #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrm
hodnocení

2x

Nejdříve je třeba zjistit, jaké má TV výstupy. To, co jste nafotil, jsou vstupy do TV.

jd
hodnocení

0x

Na to nelze odpovědět, když nevíme, co máte za televizor, a zda má v tom skartu výstupní Audio.

Pokud ano, tak si sežeňte SCART na AudiO out a připojte do zesilovače

hodnocení

0x

Použijete kabel zakončený na obou stranách CINCH. Výstup z televize AUDIO, vstup do zesilovače TV. Kdyby byl při vysílání mono zvuk jen vlevo, musel byste zvolit mono na zesilovači.

roman923
hodnocení

Dobrý den, děkuju.
Ještě se zeptám červený a bílý?
roman923
hodnocení

Tak jsem to vyzkoušel a zvuk nejde.Nevim zda se musí něco v TV přepnou nebo na Philipsu .?

To jsem poradil blbě. Ostatní mají pravdu. To jsou vstupy. Nemá televize výstup na sluchátka? Výstup zvuku je na SCARTu. Ten ale máte obsazený. Nemá ještě jeden?

jd

@roman923 napsal jsem přesně co je třeba :))

Mimochodem, kam vede ten SCART?

jirib
hodnocení

0x
Na cinčích má jen vstup.Použij výstup scart/cinch a cinch/cinch.
emos.cz/...
petrm

Odkud berete jistotu, že na scartu je výstup zvuku?

hodnocení

0x

Koukám že ta TV má optiku, tak převodník "Optika to cinch"

risesnu.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]