Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet do školy

Od: samiom odpovědí: 1 změna:

Ahoj, potřebuji hmotnostně co nejlehčí tablet do školy. Bohužel se mi zdá, že ultranízkou hmotnost mají pouze tablety se slabým výkonem; např. tento

Nepotřebuji žádný fancy, ultra-výkonný. Stačí, aby to na něm rozběhlo PDFka, dlouhé Word dokumenty a prezentace Powerpoint.

Čili mé priority:

1. Lehký (AKA nutnost) - 500 g bez type coveru (klávesnice) skutečně nejvyšší maximum

2. Obstojný výkon (alias důležité)

3. 3,5 audiojack na sluchátka - našel jsem tablety, které mají pouze jediný konektor - USB-C. Celkově platí samozřejmě, čím více USB konektorů, tím lépe.

3. Energeticky nenáročný (ale to už je opravdu jen třešnička na dortu)

Žádný 7MPx fotoaparát ani bůhvíjak vysoké rozlišení nepotřebuji.

Děkuji za odpovědi

doplněno 13.08.22 12:21:

Další možností je tento mini laptop. Má sice hmotnost přes 500 gramů, ale to nevadí, protože tam je už zjevně v tom zahrnuta klávesnice. Tablety, dle mé zkušenosti, mají spočítanou hmotnost bez klávesnice (type coveru).

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a cena?

hmotnost - stačí zadat do výběru...

výkon - ram 4GB, 8mi jádro, dobrá baterie a možnost úložiště mimo vlastní 128 GB paměť (minimum)

Třeba datart.cz/... bych viděl jako levný a dostatečně kvalitní

Jack 3,5 už se dělá minimálně a u mnoha sluchátek se přidává nebo se dá přikoupit redukce USB-C / 3,5jack.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]