Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíječka baterií Noell E0052

Od: tonek odpovědí: 5 změna:
Zdravím, dnes se mi dostala do rukou tato nabíječka, jenže nevím jakým principem funguje poradí mi někdo

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

robrell*
hodnocení

1x

s největší pravděpodobností, svítí zelená buď při nezapojené baterii nebo když je baterie již nabitá. Při samotném nabíjení se rozsvítí červená. (mohou svíti při nabíjení obě dvě.) Takto to funguje u jiných nabíjček, tak proč ne u této. ;)

hodnocení

0x

Proč je ten dotaz prakticky neviditelný? Musím si ho zvýraznit, ale pak je to poněkud zmateční;, nechtěl byste ho přepsad "lidsky"?

tonek
hodnocení

Omlouvám se, je to takto.

Zdravím, dnes se mi dostala do rukou tato nabíječka, jenže nevím jakým principem funguje při zapojení do sítě se jen rozsvítí zeleně a ještě tam je nějaké červené světlo

tonek
hodnocení

Zdravím, dnes se mi dostala do rukou tato nabíječka, jenže nevím jakým principem funguje poradí mi někdo při zapojení do sítě se jen rozsvítí zeleně a ještě tam je nějaké červené světlo
Tak co kdy má svítí?

mkat*
hodnocení

0x

Zase u niektorych svieti pri nabijani zelena a pri vybijani(formovani) cervena.Teda zelena blika aked sa bateria nabije svieti trvalo, alebo zhasne.Zalezi od tipu.Ale ved to sa da vyskusat,dajte dnu baterky a uvidite.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]