Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod k obsluze

Od: gita odpovědí: 9 změna:

Hledám návod k Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G v češtině a nemůžu najít. Poradí mi někdo? Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No snad to pujde poslat. Přeloženo on-line translátorem

Jinak, stáhněte si návod v AN a tady si ho přeložíte do češtiny (sice je to takové neumělé ale aspoň něco)

translate.google.com/...

návod jak na to

navod-k-obsluze.cz/...

Hmm Tak pdf sem vložit nejde.

Pošlete mi přes soukromou zprávu váš email, já vám ho na něj přepošlu

doplněno 12.08.22 14:24: Návod v AN
file:/...
doplněno 12.08.22 14:25: Tak ještě jednou
file:/...

hodnocení

1x

Ten navod vam bude nanic, dnesne navody su len plne varovani a je tam jeden obrazok, kde sa telefon zapina. Ak si od toho slubujete presne postupy, ako nieco vyriesit, tak to tam nie je.

12.08.22 13:07
hodnocení

0x
Prodejce.

hodnocení

0x

Je tam návod ke stažení.

gita
hodnocení

jo , tak to jsem našla, ale tam se nic nedozvíte , jsou to 3 strany k ničemu

ahoj*

Nic lepšího se dnes nedává

hodnocení

0x

Manuál v češtině, je ze zákona povinen dodat prodejce, nebo webovou adresu, kde je možnost stažení.

hodnocení

0x

Všechny neohryzkové mobily se ovládají stejně.Maximálně mohou mít nainstalovaný program na telefonování nebo fotografování od jiného výrobce. Ale zásady ovládání budou stejné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]