Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení autorádia přes zdroj od PC

Od: cockpunk* odpovědí: 4 změna:

Potřeboval bych poradit jak zapojit autorádio aby mě šlo v garáži přes zdroj od PC. Vím kterej drát od zdroje dává + a kterej je kostra ale pořád to nejde dokáže to někdo vysvětlit? Díky moc!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

2x

Zdroje ATX mají zpětnou vazbu v zapínání. Myslím, že je to černý drát, který je potřeba spojit se zemí, aby zdroj nastartoval.

cockpunk*
hodnocení

Díky bylo to přesně ono už mi to hraje:)

wodkaa

Dobrý den, mohl by jste mi prosím popsat jak jse toto zapojení provedl, chtěl bych si ho doma také udělat ale nevím jak na to. Popřípadě kdybyste mi mohl zaslat foto na mail, byl bych hrozně rád. Děkuji předem, Jakub Vodička

lerak*
hodnocení

0x

Doporučuji dát do vyhledávače "využití zdroje PC", nebo pokud postačí následující odkaz:

hw.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak zapojit autoradio
Otázky na téma zapojení autorádia
Otázky na téma zapojenie autoradia

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]