Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedaří se mi stahovat snímky z aparátu přes WiFi

Od: jarmar® odpovědí: 7 změna:

Vlastním fotopřístrioj Canon PowerShot G7X. Ani podle manuálu se mi doposud nepodařilo kopírovat soubory z přístroje do pc pomocí WiFi. Má s tím někdo lepší zkušenost nebo jsemúplně natvrdlý? Díky za radu.

Jarda

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Stahuji fotky z G9X do androidího telefonu pomocí aplikace Camera Connect. Co konkrétně vám nejde?
Používal jsem to i na starém Redmi 4A s androidem 6, tak teď na Redmi Note 11 s androidem 11. Ono to tedy moc komfortní není a používám to jen v nouzi na dovolené, abych mohl pár fotek poslat přes WhatApp. A upřímně, lepší by bylo strčit kartu do čtečky a OTG mobilu. Ale tak nějak z trucu jsem to chtěl rozchodit.

hodnocení

0x

A co zkusit kabel?

hodnocení

0x
Co třeba toto? th.canon/...

hodnocení

Rád bych podotkl, že vyjmutí karty anebo použití kabelu je běžný způsob jak se dostat k fotkám. Jen se mi nedaří použít všechny dostupné metody.

No ale pořád jste neodpověděl, co vám na tom wifi stahování nejde.
hodnocení

Nespojím cestou WiFi fotoaparát a NB nebo PC.

Od toho je více možností, aby některá vyšla. Není nutné používat všechny způsoby spojení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]