Nejste přihlášen/a.
ahoj vsichni,pred cca mesicem a pul jsem dala na reklamaci mobila z duvodu ze mi nefungoval signal.Telefon byl v ramci zaruky opraven,jenomze po oprave mi fungoval jeden den.Prestal vydavat zvuky,takze zase reklamace,zase telefon opraven.No bohuzel opet po oprave vydrzel 2dni,zase problem se zvukem.Ted jsem ho reklamovala po treti.Zajimalo by me,jestli zase bude po nekolika dnech nefunkcni,musim ho dat reklamovat po stvrte a cekat na vyjadreni servisu nebo muzu rovnou po obchodnikovy chtit penize zpatky?
Je ´potřeba´ (divné vyjádření o poruše ), aby nastala buďto třikrát stejná a nebo čtyřikrát odlišná závada - pak je možno odstoupit od kupní smlouvy a požadovat vrácení peněz (nebo výměnu za bezchybný kus)...
presne tak jak pisete,3x stejna,4x ruzna...neverim ze ten telefon bude po tolika opravach jeste fungovat alespon pul roku( nez si nasetrim na novy),kdyz clovek posle do servisu telefon se zavadou na signalu a vrati se 2x poskozeny na zvuky.Vlastne by mi to vyhovovalo kdyby odesel po ctvrte ale bojim se ze budou chtit delat problemy protoze puvodni zaruka mi konci 6.12 letos.Akurat se prodluzuje o tydny co byl v servisu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.