Nejste přihlášen/a.
Přátelé může mi poradit někdo, kdo se v této oblasti pohybuje.
Mám již starší kousek hračky a to kolotoč a co jen vím je do 48 V na stejnosměrný proud.
Může mi někdo dát odkaz kde sehnat vhodné trafo na tento typ zařízení?
Díky všem !
Klikni tady: tinyurl.com/...
kdyby neslo, autor techto stranek to blokuje, tak tady
A příště se milé děti, naučíme zase něco nového. Říká mistr Karel ve svých videích na YouTube
Jednak to vypadá jako AC, druhak to vypadá drahé. Kolik proudu při 48 V potřebujete?
na tu hračku by měla stačit 1 A/48V nebo snad ne? Kolik watt má motorek?
tady mate tip na DC zdroj, proud 2.5A / 48V (az 120 Wattu) : abctech.cz/... za par korun.
Zkušebně to můžete zapojit na 4 autobaterie v sérii, tam bude také nominálních cca 48 V
Nikoliv, tohle trafo Vám není k ničemu. Vy nepotřebujete trafo, ale stejnosměrný zdroj. O té ceně ani nemluvím.
Tuhle hračku neznám, ale pokud je to skutečně na stejnosměrný proud (což jevelmi pravděpodobné), samotné trafo Vám není k ničemu. Potřebujete aspoň primitivní stejnosměrný zdroj. Je ale velmi nepravděpodobné, že by hračka byla na 48 V. Jak jste přišel k tomuto údaji? Na tak velké napětí se obvykle hračky nikdy nedělaly.
Prověříl bych napájecí napětí, možná tam má být desetinná čárka, na nabíjecí články. Pokud přece jen na svém údaji trváš, vybral bych některý z tzv laboratorních zdrojů. Dá se pořídit zhruba za stejnou cenu, jako je tvůj výběr, napětí se dá plynule nastavovat a taky se ho později spíš zbavíš, zájemce o něj bude.
Tak přátelé děkuji za odpovědi.
V podstatě jsem použil odpověď od magdona a to " primitivní stejnosměrný zdroj "
takže jsem požil toto:
http://www.bighobby.cz/napajeci-sitovy-zdroj-adapter-24v-5a-120w--jack-5-5-2-5-a/
a zde výsledek :
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.