Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Využití elektronických přístrojů

Od: heterak® odpovědí: 6 změna:

Sem v pronájmu a po minulých majitelých tady zbyly přístroje viz foto.

Mám jiného poskytovatele TV a internetu,takže mi to je k ničemu.

Schovávám to už 10 let co sem v pronájmu a zatím se o to nikdo nepřihlásil :)

Dá se to nějak využít? Prodat?

Využití elektronických přístrojů
Využití elektronických přístrojů #2
Využití elektronických přístrojů #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jediné smysluplné využití je v kontejneru na elektroodpad.

jd
hodnocení

0x

hod to do elektroodpadu v supermarketu

jedinou hodnotu maji mozna ty napajece, cca 50 Kc

hodnocení

Napaječ odstřihnu to je jasný.

Přijde mi to škoda vyhodit no.

Ještě mají rodiče někde set-top-box DVB-T . To asi taky vyhodit že? Je teoretická možnost že se třeba za 10 let DVB-T vrátí?

jd

NENI, proc by se DVB-T vracelo, kdyz je DVB-T2, efektivnejsi kodovani... To spise prijde DVB-T3 nez aby se oprasovalo T :))

stara elektronika ma smysl pro sberatele zlata, drive se davalo vice zlata a dalo se vytezit. Tak 15 a vice let stare kousky.

hodnocení

0x

Některé firmy to kdysi tvrdě vyžadovaly zpět pod sankcemi (např. UPC). Ovšem pokud Vám to zbylo po předchozím nájemci a Vy jste nikomu nic nepodepisoval, nemáte s tím nic společného. Cenu to má akorát šrotu, dneska už to není použitelné ani na součástky. Zkuste to předat Vašemu pronajímateli, jinak nejbližší kontejner s elektroodpadem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]