Dobrý den, vlastním telefon Blackview BV7000Pro. Z ničeho nic mi přestal fungovat reproduktor. Videa na YouTube jdou bez zvuku, když zvýším hlasitost na max, nereaguje. Zkoušel jsem telefonní hovor, ten funguje tedy sluchátko a mikrofon jsou vpořádku, když přepnu hovor na handsfree, neslyším nic. Je zde možnost, že by pomohlo zálohování telefonu a vrácení ho do továrního nastavení? Nebo je nejspíš chyba v reproduktoru přímo v telefonu a je potřeba se do něj podívat? Podotýkám, že asi 3 měsíce se v telefonu nemohu dostat do galerie fotek, vždy to hlásí chybu a okno se mi zavře. Tak se k fotkám dostanu přes stažené soubory. Proto přemýšlím, zda je možný SW problém. Děkuji vám tady za pomoc
První co vždy vyzkoušej: Zaktualizovat Op. Systém, vyčistit/zoptimalizovat ho a RESTARTOVAT ho (u smartfonů s novějším Op. Sys. neplést s vypnutím a zapnutím). Dej vědět..
Mám stejný telefon, koupený před 2,5 roky. Po 3 měsících problémy s reproduktorem hlavně při hovorech a to náhodně velkým snížením hlasitosti. Telefon jsem reklamoval, výrobce závadu neuznal ale komplet přeinstaloval software, samozřejmě jsem přišel o všechny nezalohované soubory, po té telefon fungoval normálně. S telefonem od začátku buly problémy s aktualizací systému, skoro pořád skončila aktualizace na vnitřní chybě. A protože potřebuji telefon tak než přišel z reklamace jsem si musel pořídit jiný a tento leží doma jako záloha.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.