Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chci si nainstalovat do mobilu jednu aplikaci. Problém je, že ta aplikace má 245.9 MG a já mám 30,84 volného úložiště, max je 32GB (to má můj telefon kapacitu). Takže, moje otázka zní, kolik Potřebuju mít volného úložiště pro instalaci aplikace?
Chci si nainstalovat do mobilu jednu aplikaci. Problém je, že ta aplikace má 245.9 MG a já mám 30,84 volného úložiště, max je 32GB (to má můj telefon kapacitu). Takže, moje otázka zní, kolik Potřebuju mít volného úložiště pro instalaci aplikace?
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
245 MB = 0,245 GB. Vy máte 30 GB volného. Tady nevidím problém.
Jen mi přijde zvláštní, že máte na mobilu s 32 GB pamětí tolik volného místa, samotný systém zpravidla zabírá znatelně víc, než 2 GB. A nebo se díváte na místo na paměťové kartě? Ale tam pravděpodobně aplikaci nenainstalujete, takže si ověřte, zda opravdu máte 30 GB volných ve vnitřním úložišti.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]