Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, formátoval jsem kartu SD v tabletu, a teď pro přidávání nových složek to chce povolení přístupu ke kartě SD. Nevím si rady, poradíte mi někdo?
Buď znovu sformátovat SD kartu nebo zkusit povolit/umožnit v NASTAVENÍ v> PAMĚŤ A ÚLOŽIŠTĚ >Přenosné úložiště>Karta SD (poklepat na toto oznámení) a v další nabídce Připojit (tento postup platí pro Android7).
Sformátování karty problém nevyřešilo,a ukazuje mi to že SD karta je připojena. Je to Android 7.
Vyžaduje to po tobě heslo? Máš nastaveno kam se mají stažené soubory v tabletu ukládat (vnitřní, externí paměť, případně nechat rozhodnout systém)? Tu SD kartu si formátoval přímo v tabletu? Co to je za typ SD karty, myslím rychlostní(pokud se to dá dohledat)? Jen okrajově: Mám pomalejší "osmičkovou" SD kartu a neustále mi "telefon" připomíná ať si pořídím rychlejší, alespoň "desítkovou řadu" kvůli přehrávání/nahrávání videí, ale vše funguje, tak neřeším..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.