Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zboží bez obalu

Od: solcovaanna odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám dotaz,koupila jsem si v kamenném obchodě datartu sluchátka.Které bohužel nejdou spárovat s mým telefonem,a chtěla bych je vrátit.Jenže už nemám původní obal.Jen účtenku.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Možná tak reklamovat. Nikoliv vrátit.
Proč nejdou spárovat? Co to dělá, či nedělá?

jd
hodnocení

2x

To se musíte informovat u Datartu, zda umožňuje vrácení zboží a v jaké lhůtě.

také máte právo na reklamaci, uveďte, to co tvrdíthe, že nejdou spárovat s vaším telefonem, požádejte a umožneze jim, aby vám to spárovali, případně požádejte, aby vám umožnily odstoupit od smlouvy z důvodu nefungujícího zboží.

annasolcova
hodnocení

Dík přesně to jsem si myslela,ale slyšet to i z jiné strany je pořád lepší.
jd

Treba Tesco Lidl Kaufland umoznuje vraceni 30 dnu, vemou ho ale i dele. Velke retezce jako obi a hornbach take, pro registrovane dokonce 60, ikea 365.

Datart nevim - protoze elektronika casto meni ceny.

bavim se o kamennych prodejich, ne na dalku.

Ale pozor, pri takovem vraceni byste mela predat KOMPLET, i s obalem.. To ale neplati u reklamacé tam nejste povinna vracet obal...

Ja osobne atypicky vetsinou obaly skladuji nejmene po dobu zaruky (az 5 let), mista mam dost :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]