Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průchod Bluetooth signálu

Od: jarin* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

koupil jsem si tuto srandu abych naučil svůj Yatour Bluetooth. Má to Bluetooth 5.0 a udávaný dosah je 10m (v realu asi bude nižší). Normálně mám Yatour vložený za rádiem a dírou v palubce jsem měl vyvedený 3.5 jack. Teď mám ten Yatour provizorně vyndaný, přijimač zapojený a hraje to všechno krásně, čistě, nepoznal bych rozdíl. Ale rád bych ten Yatour i s tím přijimačem elegantně schoval za rádio, respektive za ovládací panel klimatizace do palubovky. Telefon si dávám pod to do přihrádky, takže ta realná "vzdálenost"je třeba 20cm možná ani ne.

Spíš mě zajimá jestli ten mezikus v tomto případě palubovka nemůže nějak rušit signál nebo zhoršit kvalitu signálu/audia. Žádný magnety ani plechová stínění tam nemám, ale případně bych vymyslel kam to umístit jinam v autě.

alza.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

1x

Na 20 cm? Tak určitě to dej tam, kde bude co nejméně železa :)

Ale jelikož to posíláš z mobilu do přijímače, tak limitujícím faktorem je v tomto případě výkon mobilního telefonu.

retrous
hodnocení

1x

Na takovou vzdálenost by to fungovat mělo i přes překážku. Ale samozřejmě ti nikdo nemůže říct jaké rušení tam může být. Já měl kolikrát problém s bezdrátovým reproduktorem sentinel v panelovém bytě kde je dost signálů, které to ruší.

hodnocení

0x
Bude to v pohodě bez rušení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]