Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupil jsem si tuto srandu abych naučil svůj Yatour Bluetooth. Má to Bluetooth 5.0 a udávaný dosah je 10m (v realu asi bude nižší). Normálně mám Yatour vložený za rádiem a dírou v palubce jsem měl vyvedený 3.5 jack. Teď mám ten Yatour provizorně vyndaný, přijimač zapojený a hraje to všechno krásně, čistě, nepoznal bych rozdíl. Ale rád bych ten Yatour i s tím přijimačem elegantně schoval za rádio, respektive za ovládací panel klimatizace do palubovky. Telefon si dávám pod to do přihrádky, takže ta realná "vzdálenost"je třeba 20cm možná ani ne.
Spíš mě zajimá jestli ten mezikus v tomto případě palubovka nemůže nějak rušit signál nebo zhoršit kvalitu signálu/audia. Žádný magnety ani plechová stínění tam nemám, ale případně bych vymyslel kam to umístit jinam v autě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.