Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sezenu navod?

Od: luko89 odpovědí: 18 změna:
Dobry den,koupil jsem loni v lete cyklopocitac v kauflandu a bohuzel jsem vyhodil i navod k pouziti.Na strankach kauflandu jsem si nijak nepomohl,nevite kde by se dal sehnat navod?
Dekuji za rady ;)

Kde sezenu navod?
Kde sezenu navod? #2

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Google má funkci vyhledávání podle obrázku tak můžeš zkusit najít stejný abys zjistil značku a pak už se ti to bude shánět líp. Našel bych ti to ale jsem na mobilu a nebudu plýtvat data na prolézání stovek obrázků když tobě se to na monitoru vejde na jednu obrazovku vedle sebe.

hodnocení

0x

Vypadá to na nějaký bezejmenný šunt, tak to asi bude problém.

karel556*
Není to bezejmenný šunt, je to tento, ale návod jsem nenašel: zbozi.cz/...

Prodejce je ze zákona povinen dodat český manuál, nebo uvést, kde se může stáhnout. Ale Kaufland by mohl poradit, kde se dá sehnat.

jd
hodnocení

0x

Lidl by mohl mít stejný, jen pod jinym logem, koukněte se na jeho databázi návodů. Lidl=kaufland = stejne nebo velmi podobne vyrobky = stejny vlastnik ...

jd
hodnocení

0x

Tak to je česká značka, něco jako Sencor blablabla, Čína, dodávaná pod touto značkou.

Jednoduché, kontaktuj "výrobce" s fotkou a popros ho o návod k cyklopočítači.

info@compass.cz

tel: +420 326 702 532

Sencor není česká značka.

jd

JE!

Znacku SENCOR vlastni firma FAST ČR, provozovatel site PLANEO ELEKTRO :)

Prekvapeni?

jd

Ale "vyrobcem" cyklopocitace je cesky COMPASS viz kontakty vyse, anebo alespon prodava nachlup stejny (skutecnym vyrobcem vsech techto "znacek" jsou cinsky fabriky, v kvalite a cene a ve znacce, jakou si vy jako Xty prostrednik v rade reknete/zaplatite.

jd -

V devadesátých letech se SENCOR stal firmou evropskou. Je řízen z Evropy, své produkty vyrábí v Asii i v evropských zemích, ale srdcem zůstal, jak jinak, Japoncem. SENCOR se stále hlásí k tomu nejlepšímu z tradic japonského technologického zázraku a důsledně rozvíjí všechny záměry zakladatelů značky.

Finanční skupina PPF, Rockaway Capital Jakuba Havrlanta a EC Investments podnikatelů Daniela Křetínského a Daniela Tkáče koupili skupinu Fast. Ta vlastní řetězec prodejen elektroniky Planeo Elektro nebo značku elektroniky Sencor. To však neznamená, že to je česká firma. Jak výše uvedeno.

jd

To nemyslíš vážně, že ne? Sencor je česká firma, koupili název od zkrachovalé firmy :) S japonskem tam není už nic a je to v Českých rukou.

Místo abys přiznal, že jsi to vůbec netušil, tak tady obhajuješ svojí pravdu?

To je jako tvrdit, že dnešní Opavia má vazby na Kašpara Melichar Baltazara Fiedora? Mondeléz International to přece nechá vyrobit kdekoliv ve světě kde to vyjde nejlevnější :)

... si nastuduj něco o obchodování s ochrannými známkami...

uzavřeme to prosím: Sencor je čistě česká značka, která má vypadat, jako japonská :))

jd - není to žádná moje pravda, ale dostupné informace.

jd

Tak znova, SENCOR je posledních x desítek let česká značka. Na tom trvám :)

je načase si přiznat, že už to mnoho desítek let není japonská značka :)

jd - Trvej si na čem chceš, mě je to jedno. Já si informace umím najít.

hodnocení

0x

Zkuste tenhle návod:

gigamat.cz/...

jola*
hodnocení

0x

zbozi.cz/...

Tady ho ještě prodávají. Zkuste napsat prodejci...

karel556*
Tenhle odkaz jsem sem dal už včera, chtělo by to číst i ostatní odpovědi:)),ale návod tam opravdu není.

hodnocení

0x

No ak ho ešte predávajú,tak zájdite do Kauflandu a nech vám prefotia návod z krabičky nového.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]