Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký tlf doporučíte

Od: kubinec® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, prosím vás o radu či tip. Mám možnost si vybrat z nabídky operátora tlf
Samsung A13
Samsung A22 5G
Xiaomi Redmi 10C
Xiaomi Redmi Note 11
Který z nich mezi sebou by byl asi tak nejlepší?
Samsungy a Xiaomi jsem nikdy neměl, roky jsem míval Huawei
Děkuji za tipy a rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

1x

Osobně Samsung A22 / 5G , můžeš ho i případně cenově lépe prodat než tel. bez podpory té 5G sítě a Samsung má už léta dobrou podporu jak sofware, tak náhradní díly. Technologie jdou dopředu, 6G sítě u nás počítám že dorazí za hodně dlouho, to už budeš mít mezitím další čtyři telefony.. Příbuzní mají Samsungy A51, A70, A52s/5G a co jsem se ptal, tak u A51 (bez podpory 5G) občas zazlobí čtečka otisku prstu, ale z mého pohledu je spíš jeho majitel zbrklý-nevím. Čím toho telefon umí víc, má rychlejší op. paměť, větší kapacitu baterie tím líp. Hlavně telefon nevolit podle barvy, nasadíš ochranné pouzdro a je to v háji:-D..

hodnocení

barva je mi jedno, flipove pouzdro musím sehnat

já hlavne vydrž baterie,

kalendář aby neměl nějak sožitý u huawei mi plně vyhovoval, možná zvyk na něj

fotky taky at zvladne taky OK,

samozřejmost musí mít NFC

jinak neřeším vastně nic

olinl

V obchodech/obchodních centrech mají funkční mobily na řetízku/lanku, tak si projeď na vybraných mobilech co umí, co mají v nabídce aplikací. Prodejce ti případně poradí. Za mě by to byl ten A22 / 5G.

hodnocení

0x

Žádný. Víte, jak krásný je život bez mobilního telefonu? *smich*

Mezi námi, taky jsem na Huawei. Nikdy mě nezklamal a dokud bude/budou (mám 2) chodit, nevidím důvod ho měnit. Než zvolíte konkrétní model z nabídky, zjistěte si, co umí a co využijete! Já bych se do toho moc nehrnul.

Tak se nezlobte, že vám neporadím.

hodnocení

0x

Který z nich umí 5G? Operátor vám sice bude tvrdit že to určitě nevyužijete, ale to tvrdí jen proto aby se starších modelů zbavil. Další vývoj (i pokrytí) bude probíhat hlavně u 5G sítí i když podavačky operátora budou tvrdit cokoliv jiného.

Osobně bych si hlavně porovnal velikost baterie a velikost paměti, navigaci Galileo snad dnes už má každý. A ještě NFC je vhodné pro možnost placení. Ještě je jeden paramtr, zda dokáže spolupracovat se zařízeními ANT+, ale tento parametr je většinou utajovaný a nezjistíte.

hodnocení

5G má ten Samsung A22

mate59
hodnocení

0x

Taky jsem míval Huawei a pořídil si Xiaomi,jsem spokojen.Šel bych do 11,svižný,rychle se nabije, fotí výborně,místa taky dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]