Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám 18 let starou Alfu, se základním audiem..žádný Bose, na tu dobu řekl bych kvalitní, dnes už asi zastaralý. Mám k tomu Yatour. Chci si k němu pořídit Bluetooth adaptér se zapojením do 3,5mm jack.
Určení je tedy do auta. Mám vyhlídnutý tento alza.cz/... který má pouze SBC, na ebay uvádí že i AAC ale stránky výrobce tvrdí opak. A pak tohle, což má AAC, SBC, LDAC. sunnysoft.cz/...
Mám iPhone co podporuje AAC a četl jsem, že i když si koupím zařízení co také podporuje AAC, tak v mém případě který používá Spotify Premium který má Ogg Vorbis, tak zařízení bude komunikovat v SBC. Tedy aby to komunikovalo v AAC, musel bych používat Apple Music které má písničky v AAC kodeku. Vyplatí se tedy připlácet si nějakých 700 za ten Tunai nebo mi to stejně bude komunikovat v SBCéčku?
Tak nevim, jak ta Alfa ma dobry audio, abys to rozpoznal, skodovky mely tehdy 8 reproduktoru a docela to i hralo, diky akustice dveri.
Kup si vsechny a vyzkousej, za to nic nedas. Teda zpatecni postovny co v alze bude 0 kdyz to vratis na pobocce.
A pak dej vedet, nakolik ten kodek jde poznat
Tak reproduktoru to má taky 8x a jako takový asi budou kvalitní, vím, že hodně lidí kritizuje to orig. rádio, že už je zastaralý na dnešní dobu, to je pravda. Ale já se ho nechci vzdávat, protože do tho interieru patří.
A radil jsem v Ahifi, kde mi bylo řečeno, že zapojovat BT adaptér do adaptéru Yatour nemůže fungovat (kvalitní zvuk) ale Bluetooth je jen příjimač a myslím, že ze mě borec chtěl akorát vytahat peníze. Nabídl mi atlernativu Yatouru Dension s BT asi za 3 tisíce, nebo BT modul přímo do rádia s montáží 400Kč na hodinu. :D
400/h to je jeste levnej, asi bez dokladu,..
Jestli chces neco porovnat, musis si koupit vice modelu modulu a vyzkouset, jina metoda neni... ono to taky je o uchu, cim starsi, tim mensi rozsah vnima,
Parodn, špatně jsem se podíval. 690Kč na hodinu. Ještě horší. Prostě Ahifi.
Nevím jestli to poznám, jsem mladej, sluch mám v pohodě zatím. Ale myslím, že pokud to nebude přímý srovnání, že si pustím jedno a vzápětí bych si pustil druhý bez přepojování, tak to nepoznám.
Díval jsem se i na origo přijimač od Yatouru, ten stojí 1900, umí jen SBC jako ten uGreen. Je prakticky 4x dražší ale že by hrál 4x líp, to si nemyslím. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.