Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Nová konvice (přinesl Ježíšek,takže 1/4 roku užívaná) začala v ní smrdět voda připáleninou,jako by v ní něco hořelo.Vidět nic není,i normálně funguje,vodu uvaří,ale pít se nedá....Vyvařila jsem ji s octem,jestli by to nepomohlo,nic,žádná změna.Už se Vám to stalo,lze to nějak vyřešit nebo to prostě chce opraváře?
Jo a ještě typ :Goddess KET 022R.
Já bych spíš řekla, že někde smrdí dráty, které se pálí. Zajděte k opraváři, uvidíte, na co přijde. PT /stařenka/
Takovou nějakou konvici nám koupili do práce a vyhodili jsme jí oknem,prostě levná mrcha z nekvalitních plastů který smrdí.
Já mám na tyhle značky prostě svůj názor (dost dlouho jsem v tom dělal) a věřte že to tady nemůžu publikovat.A je jedno kolik stojí vím totiž kolik jsou nákupní ceny.A opravdu to nemyslím na Vás zle.
Poslat k reklamaci, tohle se občas stává... Přece nebudete pít vodu, ve které smrdí plasty (nemluvě o tom, co se tam vylouhuje ) Tohle dělají většinou konvice made by Kaufland, Lidl a podobně. Bohužel Goddess je "taková" "značka".
Ježíšek vybral...asi nešetřil,leč neznal praktiky výrobců.Ale je celonerezová.uvidíme ,co s tím servis vyvede.Osobně bych nejraději za vrácení peněz (utopie) nebo alespoň výměna za novou (menší utopie).
Já nevím kde přesně jste to koupil, ale já mám opravdu vynikající zkušenosti s Hypernovou. Po roce se mi rozbila myš k Pc, vrátili mi peníze, to samé s obuví. Myš jsem tenkrát ani do servisu neposílala, ale odnesla přímo do obchodu. Za měsíc jsem si šla pro peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.