Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Apple ID

Od: anonym11 odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
Abych se jen přiblížila, tak jsem sedmnáctiletá holka, která má na mobilu dětský režim, protože moji rodiče jsou docela přísní a chtějí mě mít pod kontrolou.
Včera jsem si stáhla jednu aplikaci (což díky mým rodičům zahrnovalo spoustu schvalování a debat), ale nemůžu se do ní přihlásit, protože mi to píše, že mé Apple ID nelze použít k vytváření účtu pro jiné aplikace (viz obrázek). Nevíte někdo, co s tím udělat?
Já vím, že bych s tím mohla zajít za rodiči, zda oni neví, ale jsem si jistá, že by i z téhle kraviny bylo peklo na zemi. A odinstalovat si to moc nechci, protože vybočovat z kamarádů se mi znovu nechce. Děkuji.

Problém s Apple ID

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

0x

Buď napiš o jakou aplikaci se jedná, anebo zvol jako způsob přihlášení jiný způsob než přes Apple id. Tedy pokud to v rodičovském režimu jde.

Případně si ten účet založ úplně jinde, na jiném telefonu, na webové stránce a v té aplikaci se pouze přihlaš, a nevytvářej přes tu aplikaci nový účet! Což by třeba v aplikaci WhatsApp jinde než na telefonu založit nešlo, ale ty si můžeš vzít Android nebo telefon kamaráda...

A až si budeš vydělávat své peníze, a za ně si koupíš svůj iPhone, tak si tam můžeš instalovat co chceš :)

Ps: tví rodiče jsou asi docela vzdělaní a moudří, že tohle uměj používat a držet tě u huby, co?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]