Dobrý den. Prosím Vás, vlastním bezdrátová sluchátka Gogen Buddies, mám je nabitá, zkoušel jsem i zvlášť nabít pouzdro, ale nefungují, ani se nezapnou i když je mačkám. Nevím co se děje? Děkuji za odpovědi.
Ani takto? 1) Sluchátka a mobilní telefon mějte co nejbliže u sebe, do vzdálenosti 1 metru. 2) V nastavení svého telefonu nebo jiného zařízení zapněte funkci Bluetooth a poté najděte a vyberte GOGEN TWS BUDDY. 3) Po kliknuti na GoGEN TWS BUDDY se sluchátka s funkcí Bluetooth automaticky spojí s vaším telefonem nebo zařízením. Nebo jsou starší a už k mobilu byla dříve připojena? Nebo už jsou nějaká stará, problém s bateriemi?
tomb
V blízkosti telefon mám a Bluetooth samozřejmě zaplý též. Vůbec se v Bluetooth neobjeví. Když je nabíjím, normálně se nabíjí. Potom je vyndám a vůbec se ani nezapnou. Takže asi bohužel a budu si muset pořídit nové.
Mám je nějak maximálně necelé 2 roky. Z toho jsem je asi rok skoro nepoužíval, neboť jsem dostal k Telefonu Samsung Buds. Jenže mi někde vypadlo sluchátko a nejde mi ho najít, škoda. Lokace mi ukazuje, že ho mám doma i s druhým, ale vypadlo mi venku, že jsem si toho ani nevšim. Proto jsem chtěl používat druhé sluchátka, ale nefungují. Jediné co, tak když jsou zacvaklé v pouzdře a mačkám je, probliknou červeně.
Takových sluchátek jsem reklamoval 4 že 3. Ty poslední jsem rovnou vyhodil, nenašel jsem nákupní doklad. Kupujte buď 3-5x dražší nebo raději klasická. Při reklamacích jen hodili balík do koše a vrátili peníze. Nikdo to prý opravovat nebude. Kazivost je neuvěřitelná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.