Nejste přihlášen/a.
na co se zaměřit? při výběru, aby mi operator sim s internetem, opět neřekl, že musím do prodejny ač telefon hlásí že je aktualizován a nastaven, děkuju za rady, za čas všem! Signál na volání zde je,od stejného operátora, stejnou sim. (jsou momenty ,půldny že se nechytá, ale tady to tak je.
Kde nic není, ani smrt nebere. Každý operátor má zveřejněné podrobné mapy úrovně pokrytí. Pro zjištění úrovně signálu jsou různé aplikace, např. Network Cell Info Lite. Od operátorů je možné získat SIM na vyzkoušení, takže v praxi by nemělo dojít k tomu, že byste zaplatil za nefunkční službu.
děkuju, a prosím když tu jde telefonní signál ze stejné sim, lze počítat že internet z té samé sim taky půjde aspon tak? , nebo to je něco odlišného.
Dotaz je zmatený, nevím jestli se řeší výběr nebo problé mexistujícího, nebo jestli se hledá lokalita (typ lokality) nebo řeší problém telefonu. A jak souvisí Výběr a nutnost chodit do prodejny.)
Ale dám zkušzenost
1. když chci mít jistotu LTE a né přepínání mezi EDGE a LTe, zvolím mastaveíRozšíčené_preferovaný typ sítě LTE místo globální (akorát v tom případě se mi nikdo nedovolá - nemám vOLTE)
2v údolí jsem měl na LTE 0.2 Mbps download i upload. Při vzestupu do kopce kde jsem si říkal, že by se to mohlo chytit, jsem měl stále nepoužítelných 2Mbps. Až když jsem dokončil výstup a měl horizont na elevaci 0°) - konečně jsem měl 10Mbps upload i download (normálně mám 20)
dotaz je zmatený ano, ale já sama nevím na co se mám zeptat, když...telefon přístroj oznamuje že se automaticky sám nastavil. internet moment naskočí ukáže se gogle a vyhledá návrhy , a internet zmizí a přijde mi ..plakát od o2 že zavolejte si tamle-tam ale nevedí a ze mam na prodejnu a tam mi poradí, napiste nastavovací sms tam- odeslu a prijde ze se nedala odeslat .kliknete na odkaz od O2 co se objevil a tam nabídka telefonů na zbozí, nic jinýho nejde. dala jsem sim do dva roky starýho alcatela s androidem-ten se z toho hned podělal, a vystavil ceduli že málo místa na disku(nic tam neni, ani fotka ani zádný stahování, ale cedule nejde vyzmizet , ani vyřešit. Při propojení lumia se sim s internetem, s pc kde internet nádherně maká, tak pc mi píše že vidí to připojení, ale že je odpojeno. Tak si myslím na mojí otázku je odpověd, že o chycení signálu v mobilu rozhoduje operátor a jeho zájmy. Chápu, ale takovýho času a nadějí, myslím že dobíjecí sim s internetem se chytat nebudu, pokud nepodepíšu tarif, zřejmě tak
Internet wifi na tyči na záclony co mám do notasu pc funguje bezchybně( sem tam ůtum, ale jako ve městě)
Dotaz jsem pochopil tak, že vybíráte operátora. Vy ho ale už máte, můžete volat, takže sílu signálu znáte. Jestli tam je, tak by měla jít i data. Zkontrolujte, jestli telefon umí data přes sítě 4G. Sítě 3G jsou vypnuté. Jestli má telefon dva sloty pro SIM, tak zkontrolujte, jestli máte správně nastavenou tu, na které máte zaplacená data. Dál zkontrolujte nastavení telefonu podle doporučení O2. o2.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.