Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil, z těch nejlevnějších

Od: motyl* odpovědí: 9 změna:

doporučte mi prosím mobil, z těch nejlevnějších, ale s vlastnostmi těch nejdražších *ua*

Nejsou potřeba soc sítě, ani hry ani hudba

Je potřeba připojení k internetu , aby uměl fotit nerozmazaně - aby člověk si mohl prohlídnout jestli má (sedící) moucha oči třeba *hi*, nebo co to kde v trávě leze,..., A aby se nemusel opatrovat jako sklenička po prababičce, do trávy urřitě párkrát seskočí . Bylo by něco do 2500, příp lehce nad? děkuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V této cenové relaci možná tento: :)

Xiaomi Redmi 9C NFC 3GB/64GB

mobilni-telefony.heureka./...

spotrebitelskytest.cz/...

olinl

Fotoaparát 13 Mpx, makra 2 Mpx-na broučky v trávě to není, odolný-ne, s nějakým obalem snad pár pádů přežije, voděodolný-ne-pozor na déšť..

Xiaomi Redmi 9C: Levný a skvělý mobil pro nenáročné! - [recenze] - YouTube Jak píše rádce ferax-od laciného telefonu nečekej zázrak..

hodnocení

2x

Tak k čemu vám je mobi,l když nechcete žádnou funkci co nabízí.?

Kupte si foťák.

karel556*
hodnocení

1x
Ve vaší cenové relaci máte pro vaše požadavky skvělý digitální fotoaparát.

motyl*
hodnocení

ještě doplním, spíš otázku, Jde používat dnešní výrobek i bez sim karty, bez učtu, bez připojení k internetu, jako foták s sebou do přírody? nebo se to váže na-sim kartu s připojením k netu? protože jsem našla v jedný recenzi, že bez učtu gogle si nejde ani prohlídnout fotky. A odemykání ksichtem...bývá jedna z MOŽNÝCH funkcí, nebo povinných když tam je?

Když nechcete simku a ani internet , můžete mi prosím říct , k čemu Vám ten mobil vlastně bude? Chytrý telefon je v podstatě bez simky a internetu úplně k ničemu.
Mario
motyl*
hodnocení

myslela jsem to jako jestli jde využít přístroj "JENOM I " jako foták (starý dotykáče tohle zvládaly) . Fotku potřebuju pár dnů v roce, ale hlavně v terénu bez signálu.

Neznám žádný současný mobil, který by k tomu, aby vyfotil fotku, potřeboval signál operátora ( jednodušeji řečeno - všechny fotí i v místě bez signálu).

Mobil už z principu konstrukce nebude nikdy dosahovat kvalitou fotek jako foťák. A levný mobil "tuplem".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]