Nejste přihlášen/a.
věděli by jste někdo jak v tomto telefonu nastavit internet , sim karta s internetem, zaslaná sms od operatora k nastavení telefonu , nejsou tam moznosti ze sms, využito už půl dne dovči a stále se nedaří, jak na to?
Pro Android: Dejte vyhledat aktualizace a po nich spustit RESTART(restart neplést s vypnout a zapnout!). Ikonku Gůglu nebo webového prohlížeče Chrome na displeji telefonu asi máte, zapnutá/aktivovaná Mobilní data/datové přenosy asi také.. Jinak co se píše v té SMS od operátora?
Ještě se zeptám-po kliknutí na ikonku Google nebo Chrome na displeji se děje co, např. je tam hláška: nejste připojeni k internetu?
restartuje se kde jak prosím? vypínají to posunutím obrazovky dolu..., prý to nenabízí možnost vybrat restart tlacítkem na boku.
Když chtějí na internet, píše jim to požadovaná stránka není k dispozici, zkontrolujte si nastavení wifi a sítového operátora tak nějak,
sms od operátora- v telefonu v sítě, není kam vyplnit "typ názvu apn: efault ", ani "protokol apn: IPV4"
aktivovaná je, telfonování, smsky jdou, ale ne internet, sim je v poradku, opertot kontroloval, jde o nastavení v telefonu
trochu se to posunulo, internet gogle nabízí možnosti, ale ty jsou nedostupné, píše to při hledání seznam.cz stránka dočasně nedostupná, zkuste to později. Je už problém pouze v přetížení sítě třeba? Protože i s tímto až sem, přišla od o2 zpráva, že apn je špatně nastavené a internet nemůže pořádně fungovat
Dotaz k lumia 800, nejdou tam přesunout fotky z pc, lumia nabídne jenom " storage" a víc nekomunikuje, náhodou kdyby jste věděli o odkazu ke čtení o týhle, než absolvuje výlet do popelnice, děkuju moc za čas a rady.
motyl omlouvám se, měl jsem za to, že to má O.S. Android, nehledal jsem detaily.. Restart v tomto mobilu se prováděl klasickým vypnutím a zapnutím nebo se vyndala baterka, pokud to šlo.. Jak radí zajda-zajít do obchodu s mobily (nejlépe kde je i servis) a ať to zkusí poladit, ale asi budou koukat divně, tyto telefony se vyráběly v roce 2011.
díky za čas oběma, Zkoušelo se i připojit k pc kterej internet v poho zvládá, pc v poho plnej signál na to sim internetový připojení, ale stále chodily zprávy že sim je nastavená spatně v mobilu, a je třeba se zastavit na prodejně. Přesto že lumia psala zprávu váš telefon se automaticky sám nastavil pro int připojení. Tak mi to přijde jako že dávaj akci na připojení k internetu, ale,za to tam musíte a budou do vás hučet nabídky.
motyl-rovnou sděl dotyčné osobě v obchodě tvého mobil. operátora, že chceš pouze zkusit zprovoznit na starém telefonu internet a že žádné nabídky od nich nechceš nebo ať ti ty nabídky pošlou na e-mail. Nevím z jak velké jsi obce, ale pokud tam máš k dispozici víc obchodů tvého tel. operátora a v jednom obchodě nebudou reagovat dostatečně rychle, tak si vyžádej SIMku a telefon zpátky a běž jinam. V OC Fóru v Ústí nad Labem v O2 jsem potřeboval vyměnit pouze mikro SIM za nano SIM (stejné tel. číslo), paní se dívala dvě minuty do monitoru a chtěla po mě občanský průkaz, zeptal jsem se v čem je problém, koukala na můj O2 účet a chtěla něco nabízet. Oznámil jsem jí, že v prodejně O2 v Litoměřicích jsem měl SIM kartu vyměněnu pro příbuznou z větší SIMky za menší i s překopírováním telefonních kontaktů a s přezkoušením funkčnosti volání za necelých deset minut. Paní zašla do skladu pro obálku s novou SIM kartou, kontakty jsem raději překopírovat nechtěl, vyzkoušel jsem u nich ještě dovolat se příbuzné, ať mě také prozvoní zpět a odcházel jsem asi za deset minut..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.