Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky

Od: spider® odpovědí: 7 změna:
Čím by se dalo vyleštit poškrábané plastové hodinové sklíčko?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

derek*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkusil bych pastu Displex - primarne urcena na displaye, hlavne mobilu. Ale stejne dobre ji nahradi zubni pasta. Proste neco s jemnymi casteckami, kdosi mi radil i cigaretovy popel, ale to uz je fakt spis na lesteni nez vyhlazovani nerovnosti.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
nebo vyměnit za nové,které stojí pár korun...:)
hodnocení

Hele já chtěl radu jak to vyleštit a ne kupovat nové. Jinak toto sklíčko vyměnit nejde.
Jinak dle názoru ostatních při použití zubní pasty a asi nejen jí dojde ke"zmléčnění či zmatnění povrchu"povrchu. Spíš by mi bodla rada od někoho, kdo už toto dělal. Nechci experimentovat s hodinkama za několik tisíc.
dallda
Nej rada je: nechat to tak. Presne jak rikas, hodne lidem po pouziti rozlestovadel se na displeji objevily mikroskopicke oderky, coz zpusobi ono zmatneni povrchu. Mozna bych zasel k optikovi a jich se zeptat, cim brousi bryle.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
spider-Dávam za pravdu-dallda to je jediné opravdu řešení žádné připravky to ne to poškodíte více,ještě najít hadinářství. :)SO.

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Leštil sem poškrábanej a zmatnělěj displej od mobilu zubní pastou Odol, a dost se to vylepšilo. Je to samozřejmě stále poškrábaný a lehce matný*stop*, stoprocentní jako z výroby to nejni. Čím to vyleštit úplně mi je záhadou, protože ta pasta byla nejlepší. Taky sklíčko u hodinek za kolik tisíc třeba není plastové, jak píšeš. ale z něčeho jinýho*nevi*. U toho optika by možná byla rada dobrá. Za zeptání nic nedáš.*tuc*
hodnocení

Díky všem. Tak nějak si představuji pomoc na Poradte.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]