Zkusil bych pastu Displex - primarne urcena na displaye, hlavne mobilu. Ale stejne dobre ji nahradi zubni pasta. Proste neco s jemnymi casteckami, kdosi mi radil i cigaretovy popel, ale to uz je fakt spis na lesteni nez vyhlazovani nerovnosti.
Hele já chtěl radu jak to vyleštit a ne kupovat nové. Jinak toto sklíčko vyměnit nejde. Jinak dle názoru ostatních při použití zubní pasty a asi nejen jí dojde ke"zmléčnění či zmatnění povrchu"povrchu. Spíš by mi bodla rada od někoho, kdo už toto dělal. Nechci experimentovat s hodinkama za několik tisíc.
dallda
Nej rada je: nechat to tak. Presne jak rikas, hodne lidem po pouziti rozlestovadel se na displeji objevily mikroskopicke oderky, coz zpusobi ono zmatneni povrchu. Mozna bych zasel k optikovi a jich se zeptat, cim brousi bryle.
Leštil sem poškrábanej a zmatnělěj displej od mobilu zubní pastou Odol, a dost se to vylepšilo. Je to samozřejmě stále poškrábaný a lehce matný, stoprocentní jako z výroby to nejni. Čím to vyleštit úplně mi je záhadou, protože ta pasta byla nejlepší. Taky sklíčko u hodinek za kolik tisíc třeba není plastové, jak píšeš. ale z něčeho jinýho. U toho optika by možná byla rada dobrá. Za zeptání nic nedáš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.