Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet do školy

Od: addy odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, nastupuji v září na vysokou školu a chtěla bych si proto pořídit nějaký tablet. Mám noťas - lenovo, je super ale úplně mi to nevyhovuje na tahání sebou do školy. Proto sháním tablet, ze kterého bych se mohla učit, místo sešitu, takže by byl fajn i nějaký s perem abych si do něj mohla i zapisovat. Můžete mi nějaký prosím doporučit? Chtěla bych android, jsem na něj zvyklá. Přemýšlela jsem o samsungu, mám mobil samsung a jsem s ním spokojená jen nevím jestli se vyplatí do tabletu investovat tolik peněz, přece jen ty novější modely už něco stojí.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Od ledna mám Lenovo Tab P11 Pro s aktivním stylusem a nedám na něj dopustit. Převážně ho používám na práci kde je nevhodné tahat notebook (porady, schůzky, pak i v terénu, ...). Cenově možná trošku vyšší, ale aktuálně tablety dost zaostávají za telefony, tak nižší a střední třída je po roce používání k ničemu. Pokud by nebyl v požadavcích OS Android, doporučil bych určitě iPad.

hodnocení

1x

šel bych do ipadu

Přesně. Ten ji vydrží celou vysokou školu
addy
hodnocení

Myslíte že si na něj zvyknu když jsem do teď měla jen android? Mám mobil samsung tak jsem si říkala že alespoň půjde lépe propojit. Nevím úplně v čem ten ipad je lepší oproti třeba tabletu od samsungu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]