Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nastupuji v září na vysokou školu a chtěla bych si proto pořídit nějaký tablet. Mám noťas - lenovo, je super ale úplně mi to nevyhovuje na tahání sebou do školy. Proto sháním tablet, ze kterého bych se mohla učit, místo sešitu, takže by byl fajn i nějaký s perem abych si do něj mohla i zapisovat. Můžete mi nějaký prosím doporučit? Chtěla bych android, jsem na něj zvyklá. Přemýšlela jsem o samsungu, mám mobil samsung a jsem s ním spokojená jen nevím jestli se vyplatí do tabletu investovat tolik peněz, přece jen ty novější modely už něco stojí.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Od ledna mám Lenovo Tab P11 Pro s aktivním stylusem a nedám na něj dopustit. Převážně ho používám na práci kde je nevhodné tahat notebook (porady, schůzky, pak i v terénu, ...). Cenově možná trošku vyšší, ale aktuálně tablety dost zaostávají za telefony, tak nižší a střední třída je po roce používání k ničemu. Pokud by nebyl v požadavcích OS Android, doporučil bych určitě iPad.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]