Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektro cigareta sama začala žhavit kdyz sem spal

Od: pokusnykralik odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, nabijela se mi elektronicka cigareta a sama od sebe zacala zhavit, i kdyz byla vyplá. Coz znamena, ze bateria zacina delat bordel, a nebo spatnej kontakt mezi hlavou a baterii ktera si sama rozkazuje kdy do ni pujde proud Vypnulo se to samo kdyz jsem s tim v panice nejak hejbal a vypinal (zapinal) vypnutou cigaretu. Muze baterie explodovat kdyz neni nafoukla? Chci kourit tyto cigarety, ale nevim jestli jsou az tak bezpecne kdyz proste nekdy se vam proste stane ze spadne na zem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

0x

Tyto ale jaké?

kuř iqos, ty jsou značkové a vyděláváš mi tím peníze (akcionářům PM ČR:)

tyler

U těch iqosek bacha, rozebral jsem pár použitých "nábojů" co se do toho cpou a trochu se vyděsil - každý z nich měl již načatý ten plastový filtr. A že ty filtry jsou vyrobeny dost zvláštně - skládají se z několika tenkých plastových trubiček. Pak aby se to netavilo... Tomu říkám cesta ke zdraví. Pro vidinu nespalování tabáku (a nahřívání filtru) se začne nahřívat tabák, ale pálit filtr. Těžko pak říct, co je lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]