Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypraný mobil

Od: vrata® odpovědí: 9 změna:

Manželka mi vyprala v pračce mobil Nokia 6303 Classic.Je šance na jeho záchranu nebo už je na vyhození.Díky za odpověd.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

2x

Hlavně se ho nepokoušejte nyní zapínat, chce to ho rozebrat, vyndat baterku, lehce vysušit, nechat dobře vyschnout .Stalo se mi několikrát , ale jde mi.

hodnocení

Tak že nakonec to mobil nepřežil.Díky za všechny odpovědi.

sebod*

...ámen *modla*...

Vrata Aspoň víte, že Vám manželka bezmezně věří a nešacuje Vám kapsy. Takové poznání za zničený mobil stojí :D. *slunce*

alf*
hodnocení

1x

přesně takový jsem viděl po asi 20 minutovém pobytu v řece (tak dlouho trvalo než se v té kalné vodě a cca metrové hloubce našel). Majitel ho rozebral jak nejvíc to šlo, celý den ho nechal schnout (můžete podpořit fenem) druhý den ho zapnul a dobré, telefon naskočil. Jen asi za další dva dny se mu tak nějak roztekl displej, ale telefon jako takový fungoval, jen třeba neviděl kdo mu volá protože to bylo rozmazané.

HLAVNĚ NEZAPÍNAT dokud nebude dokonale vysušený!

raadek*
Tak to by me take vazne zajimalo jestli ho zprovoznite. V ciste vode a teplote problem nevidim, ale ten agresivni praci prasek? Myslim si, ze zoxiduji kontakty a jestli mobil nahodou zprovoznite, stejne zacne zlobit. Davam mu malou sanci. R.
sebod*

Vrata: Vy máte nový mobil? Není nový, je vypraný v Perwollu...*zed*:D*slunce*

Sebod zase srandičky cóóó...*smich**ua**zed*

sebod*

Lujs. Znáš to. Cizí neštěstí potěší *ua*.

Jinak já topím mobily pravidelně. Už je mám vycvičený, takže když jdou pod vodu, tak si zacpávají nos *sok* a tím pádem se jim většinou nic nestane :D

hodnocení

0x

Řekl bych, že šance je dost mizivá. Manželka nedávno vyprala synovi Nokii 6300 a je po ní. Byl v servisu, ale nakonec jej nedokázali zprovoznit. Prý je větší šance, když je vypnutý, což tento nebyl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]