Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dobíjecí stanici Ecoflow River Pro 600,zakoupil jsem solární panel Victron 175W/12 V, max výkon 25V a 12V ,jelikož mám zapojenou lednici baterie se mi přes noc vybije,chtěl bych zapojit ještě jeden panel,ale nevím jak propojit mezi s sebou stačí koupit kabel na paralerní připojení?Panel Victron 175W,výkon napětí 19,3 V a výkon proud 6,8. Předem děkuji za odpověď
Znas specializovana fora jako mypower?
vykon se neuvadi v jednotkach V
neuvadis typ baterie, pokud mas jen tu 288 Wh v EFR600 tak to ji brzo odpravis
pro lednici potrebujes ulozit minimalne 2 nasobek toho, co si lednice vezme pres noc, tedy mas problem v baterce, az pak res panel... jo a vybijet k 50% se mi zda moc, ja vybijim 25% - mam obyčejnou Dualku (polotrakce)
ps: bez uvedeni presnych parametrů lednice se snejne neda nic resit, mrkni na mypower
Aha tak od prodejce onlineshop.cz/...
Nabíjení:
Nabíjení ze zásuvky (X-stream): 660 W Max, napětí 220-240 V (50/60 Hz)
Nabíjení pomocí solárního panelu: 200 W Max, napětí 10-25 V DC, 12 A Max
Nabíjení z autozásuvky: Napětí 12 V DC, 8 A Max
jedine pokud by slo nabijet paralelne autozasuvkou a panelem, soucasne, sel by pridelat druhy 12V panel
to ma smysl resit ale jen, pokud by byla odpoledne baterie EFR nedobita na 100%
Děkuji za odpovědi já mám tu River Pro nějakých 720 Wh,no mě na jednu stranu chaty svítí dopoledne a na druhou odpoledne tak jsem myslela že ten druhý panel dam na druhý konec chatky,jen mi jde o to aby se ta baterka vůbec dobila když překročím to napětí výrobce uvádí 25 V ale když dám panely 2 tak je to dohromady 36 V.Moc tomu nerozumím,chtěla jsem nějakou firmu na soláry a všichni odepsali že mají kapacity na dva roky plné,tak jsem koupila tu baterku a ten panel...
Tak je das paralelne a napeti bude 18V a proud 2nasobny. Ale kdyz nebude svitit na oba soucasne tak ani to ne... to by myslim slo Koukam ze uz ty 2 panely mas.
ps: tady chteji za panel 16000 Kc, pobavilo onlineshop.cz/...
No právě mám jeden a zvažuji koupi druhého ,přece jenom stojí 3300 Kč tak aby fungoval,no právě jsem volila ten Victron jelikož originál od Ecoflow byly dardy,akorát u toho paralerního kabelu píšou délka 30 cm tak asi budu muset sehnat nějaký prodlužovák na druhou stranu chatky jsou to 3 m...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.