Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracka se susickou - volba programu

Od: kuku odpovědí: 2 změna:

Dobry den,

predem se omlouvam asi za hloupy dotaz, ale radsi budu za pako nez abych si nebyla jista.

Kupujeme pracku se susickou 2v1 a mam v planu v lete hlavne susit venku. Jen vubec nevim, jestli se to u vyrobku 2v1 predpoklada, resp. jestli nejsou vsechny programy prani+suseni. Z navodu a samotnych programu to kolikrat nelze na 100% vycist. Konkretne se zajimame o tuto manuall.cz/... . Predem moc diky za vsechny odpovedi!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nikdy bych nechtěla pračku se sušičkou v jednom. Stačilo mi to jednou. Po vyprání jsem musela prádlo vyndat, protřepat a znovu nandat do pračky na sušení, když jsem ho nechtěla mít sechmoustaný, že nepomohla ani žehlička.

Naopak, léta mám pračku a sušičku zvlášť. Kromě ubrusů a prostírání nežehlím absolutně nic, jak je prádlo pěkně načechrané, jako kdyby se žehlilo. Srovnám a šmytec.

Myslím, že když kor nechcete sušičku používat celoročně, vzala bych si tu zvlášť.

Ale je to vaše volba, já píšu svoji zkušenost, kterou vám v žádném případě nevnucuji.

Ještě stojí za zmínku, že dneska spotřebiče nevydrží, zrovna dneska mi přivezli pračku. Odešla po šesti letech. Sami servisáci říkali, že dělám dobře, že nekupuju draou, protože těch šest let je tak akorát. Když vám odejde 2 v 1, bude to víc bolet.

novak1*
hodnocení

0x

Určite nebude sušení povinné. Možná mene usuší jak vypere a budete muset odebrat prádlo na sušení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]