Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pořídil jsem si účet na Amazon Prime Video a na notebooku mi to funguje bez problému. Nicméně v televizi mi nelze nalézt ta aplikace. Stáhnutý byl z těchto internetových televizí automaticky při koupi pouze Netflix. Když jsem šel do Google Store, abych si tu aplikaci stáhnul, tak ji nemohu nalézt a to ani přes vyhledávání, kdy napíšu přímo její název. Jsou tam snad jinak všechny podobné televizní stanice ke stažení jako Disney +, Apple TV, HBO GO, blbé VOYO a spousta dalších, jen ten Amazon Prime Video ne. Neví někdo co s tím a jak ji tam nalézt a naistalovat? Jo a mám televizi Thomson Ultra HD 43´´ androidtv. Předem Děkuji za vaše odpovědi.
Bud je ve storu pro tvou tv anebo mas smulu, v Samsung 2019 modelech to myslim bylo a i tlacitko primo na DO. Podobne jak netflix. U tve tv neuvadis modelovy rok ani model, ach jo.
jo a jeste, samsung treba mel infolinku TEL: 800 SAMSUN
Mozna zkus zmenit region toho storu na usa, anebo je to standardni android? S tim nemam moc zkusenost, samsumg mel Tizen OS a svuj store...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.