Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat typ adaptéru?

Od: danadeyl odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,od elektrického čistice podlah jsem ztratila adaptér.Jak poznám, jaký je to typ adaptéru, když ho budu chtít dokoupit? Děkuji
Jak poznat typ adaptéru?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Napřed prohlídni štítek přístroje. Třeba tam budou napsané parametry napájecího adaptéru.

Pak ještě musíš posuvným měřítkem (šuplerou) změřit průměr toho středového hrotu a průměr otvoru (díry) v tom černém plastu. Podle průměrů vybereš protikus s nejbližšími rozměry.

A ideální je vzít ten čistič podlah přímo do prodejny elektro. Tam si přímo vyzkoušíš, jestli konektor do čističe pasuje.

hodnocení

1x
Pokud dáte typ elektrického čističe, třeba foto štítku, najdeme náhradní adaptér... takže čekáme...
doplněno 20.07.22 19:04: Ptejte se u prodejce výrobku tv-products.cz/... a případně chtějte kontakt na servis kartáče

danadeyl
hodnocení

Děkuji předem
Jak poznat typ adaptéru? #2
Jinak jakýkoli DC zdroj 7,5 až 9V, proud 250mA a vyšší, s patřičným napájecím konektorem ..v sadě k některým zdrojům bývá sada různých průměrů

hodnocení

0x

Kupte nějaký univerzální adaptér někde v Datartu za pár stovek, nastavte na něj 7,2-9 V, konektor tam nějaký pasovat bude, jen dodržte polaritu (nic se nestane, když to dáte obráceně, jen to nebude fungovat) a hotovo...

111®
hodnocení

0x

v Dataartu mají kulový sháněl jsem tento týden, jen zdroje k NB a TV. Zusil bych elektro Buček v Brně...dnes jsem tam kupoval zdroj pro WiFi..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]