Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení dvd

Od: jozka* odpovědí: 9 změna:

Zdravím všechny.Má dotaz mám dvd thomson a k němu všechny ty repráčky(dvd je staré asi tak 4roky)pokud všechny repráčky odpojím a chtěla bych aby šel zvuk jen přes televizi,stačí zapojení přes scart kabel nebo je nutné připojit dvd jinak.Díky moc za radu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

1x
Staci scart. R.
jozka*
hodnocení

díky za info :)

jozka*
hodnocení

Odpojila jsem repráky a bohužel zvuk nejde?Poradí někdo co s tím a bohužel návod není k nalezení ani na netu :(

Scart by měl stačit... Musí v tom být asi něco jinýho.

raadek*
Zrejme nemate kompletni scart. Zkuste si pujcit u znamych nebo v obchode scart, ktery ma propojeno vsech 21 pinu. Treba prehravac pouziva jine nez klasicke propojeni. R.
jozka*
hodnocení

Díky za radu určitě vyzkouším.

hodnocení

0x

Já bych řekl ře by se to mělo v menu přenastavit ještě zvuk.

jozka*
hodnocení

díky ,vyzkouším

lui*
hodnocení

0x

No, pokud je to DVD domácí kino, tak vůbec nemusí mít vyvedený zvuk jinak než do 5+1 repro. Takže v takovém případě bez šancí. Téměř.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]