Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka nevypouští vodu

Od: lu odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mám myčku BOSCH a přestala mi vypouštět vodu.
Začne mýt a když má vypustit vodu, tak se zastaví se a rozsvítí se kontrolka vodovodní kohoutek.
Když ji opět zapnu, tak vodu vypustí ale zase umyje jen do prvního vypouštění vody.
Poradíte co by to mohlo být?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stalo se nám něco podobného, myčka myla, ale nevypustila poslední vodu, kontrolka též kohoutek.Při dalším mytí se ta voda z minulého mytí vypustila. Vyčistila jsem sítko v myčce, ale bylo čisté. Manžel rozebral sifon pod dřezem, kudy voda má odtékat, sifon byl v pořádku. Tak jsem při každém mytí dala do pračky čistící tabletu, to jsem udělala 4 x a při pátém mytí už to bylo v pořádku. Od té doby již žádnýž problém. Čistící tablety jsou 3 na platíčku za 90,-Kč, jinak je dávám 1x za měsíc.

karel556*
Berte to jako nevinné dloubnutí, aby vám myčka dobře fungovala, tak po každém umytí v myčce jste dala do pračky čistící tabletu? -:), jasně vím že překlep nebo T9ka, nedali mi to sorry :).

lu
hodnocení

Zkoušela jsem dávat čistič myčky,tablety i něco jako krtek co může i do myčky.
A pořád stejná závada.

Je slyšet čerpadlo běhěm vypouštění, nebo je ticho?

lu
hodnocení

Ano je slyšet a při zapnutí vypustí vodu, někdy i během mytí, někdy ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]