Nejste přihlášen/a.
ahoj, koupili byste si radši dražší novější telefon s menším úložištěm, nebo necelý rok starý telefon s větším úložištěm za méně peněz? Když vynecháme možnost si koupit úplně nový telefon samozřejmně.
Každý má své potřeby.
Já preferuji u všech telefonů paměti 4/64 jako minimum ... synům jsem dal odolné verze, protože s tím zachází nešetrně, každou chvilku to někde spadne. Sám mám obrazovku FHD+ s frekvencí 90Hz pro dokonalá videa či hry a slušným foťákem/kamerou.
Takové telefony se dají koupit nové do 4000,-! Pokud chcete levnější, ona ta bazarová verze může vyjít dráž - baterie po 3 letech může být špatná,..
Těžko se rozhoduje bez toho, abych věděl i další parametry. Obecně - pokud by telefon neměl slot na paměťovou kartu, tak bych bral ten s větším úložištěm.
Mám na mysli bazarové telefony oba. Oba to jsou Iphone 12. Jeden je 3 měsíce starý, baterii má 100%. Ale je poměrně drahý, na to že je z druhé ruky. navíc má jen 64gb. Druhý je starý necelý rok, baterii má 92% ale zase má úložiště 128gb a vyjde mě o dost levněji než ten novější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.