Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který telefon je lepší možnost

Od: veronikav odpovědí: 10 změna:

ahoj, koupili byste si radši dražší novější telefon s menším úložištěm, nebo necelý rok starý telefon s větším úložištěm za méně peněz? Když vynecháme možnost si koupit úplně nový telefon samozřejmně.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Každý má své potřeby.

Já preferuji u všech telefonů paměti 4/64 jako minimum ... synům jsem dal odolné verze, protože s tím zachází nešetrně, každou chvilku to někde spadne. Sám mám obrazovku FHD+ s frekvencí 90Hz pro dokonalá videa či hry a slušným foťákem/kamerou.

Takové telefony se dají koupit nové do 4000,-! Pokud chcete levnější, ona ta bazarová verze může vyjít dráž - baterie po 3 letech může být špatná,..

Nemyslím si, že by měl tazatel na mysli bazarovku. Můj odhad je, že řeší jestli koupit nový model, nebo model co je už rok na trhu. Ale mohu se mýlit.

jd

Ona ale mluvi o telefonu a ne o koncovem zarizeni prodejcu reklamy (androidu) :)

hodnocení

1x

Těžko se rozhoduje bez toho, abych věděl i další parametry. Obecně - pokud by telefon neměl slot na paměťovou kartu, tak bych bral ten s větším úložištěm.

olinl

ajvn dal bych bod.. Chtělo by to napsat výrobce a typ telefonů kvůli porovnání parametrů..

veronikav
hodnocení

Mám na mysli bazarové telefony oba. Oba to jsou Iphone 12. Jeden je 3 měsíce starý, baterii má 100%. Ale je poměrně drahý, na to že je z druhé ruky. navíc má jen 64gb. Druhý je starý necelý rok, baterii má 92% ale zase má úložiště 128gb a vyjde mě o dost levněji než ten novější.

jd

92 nebo 100% je u iphone celkem nepodstatne a pokud je rozdil ceny vetsi nez tech 10% jednoznacne jdi do levnejsiho s vetsi flash,,

ta baterka se da vymenit za par stovek, horsi ale pak vodotesnost, na to uz zaruku nikdo neda

jm
iPhone jedině s fakturou, český obchod. Padělaných čínských šmejdů jsou spousty...
jd

Padelany iphone? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]